Vyhľadávaná lokalita Jasová vinice - predaj rodinného domu !

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
Ulica.: Jasová
90 m²
639 m²
predaj - Rodinný dom
1,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3537x zobrazená v zozname / 295x zobrazená detailne / 295x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite Jasová vinice, 20 km od mesta Nové Zámky, 20 km od termálneho kúpaliska a 4 km od plánovanej R 7. Jasová vinice je čarovné miesto pod lesom, kde sa nachádza do 15 domov, využívaných najmä na rekreačné účely, s výhľadom do doliny, smer juhozápad, kde sa nachádza vodná nádrž, čo poskytuje miesto na relax, tiché prostredie, vhodné na turistiku, cykloturistiku a šport. Jedná sa o sedliacky dom so sedlovou strechou so zachovaním pôvodných prvkov. Pozostáva z kuchyne, dvoch samostatných spální, kupelky s WC a veľkej zadnej izby, využívanej ako sklad. Rekonštrukciou prešla elektroinštalácia, vonkajšia fasáda, kúpelka, vnútorné omietky a drevené stropy, podlahy, vybudovaná nová žumpa na odpadovú vodu. Je postavený na 640 m2 mierne svahovitom, oplotenom pozemku. Ak chcete prežiť prekrásne chvíle v lone prírody, raňajkovať so srnami tak kontaktujte miestneho makléra Ing. Štefan Ölvecký na č.t. , Viber, Whats Aap, e-mail: ktorý vám ochotne poskytne bližšie informácie k nehnuteľnosti.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku639 m²
Zastavaná plocha100 m²
Úžitková plocha90 m²
Statusaktívne