Multifunkčný objekt o rozlohe 7.700 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Banská Bystrica
190 m²
2
áno - 4 autá
verejný vodovod
230/400V
nie
áno
nie
predaj - Sklady a haly
1.167.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

15967x zobrazená v zozname / 921x zobrazená detailne / 388x zobrazená detailne tento mesiac

V tomto areáli sa nachádza administratívna budova, garáže, mostová váha a oceľová hala s prístreškom. Administratívno - prevádzková budova sa nachádza pri vstupe do areálu. Ide o dvojpodlažnú panelovú stavbu bez výťahu. Na prízemí sa nachádzajú šatne, rozvodňa NN, kancelária a hygienické priestory. Na poschodí sú kancelárie, kuchynka a odpočiváreň. V objekte je zavedená elektrika, vodovod, kanalizácia, vykurovanie objektu je kombinované priamo výhrevom s infrapanelmi. Budova prešla v roku 2021 čiastočnou rekonštrukciou, pričom sa rekonštruovalo prízemie. Vymenené boli všetky rozvody spolu s prípravou na rekonštrukciu poschodia. Zastavaná plocha je cca 190 m2.
Vážna búdka - kontajner s oceľovou kostrou je umiestnená pri vjazde do areálu, priamo pri mostovej váhe. Mostová váha je 8 m zemná. Garáže sa nachádzajú za administratívnou budovou. Ich priestor je rozdelený na garážovanie nákladných vozidiel a malú príručnú dielňu so zavedenou elektrikou, vodou a kanalizáciou. Objekt je vykurovaný. Oceľová hala s prístreškom je jeden priestor, kde sa nachádza jama, pôvodne využívaná na lis. Zo severnej strany je pristavený prístrešok na skladovanie materiálu. Zastavaná plocha spolu je 1.328 m2. Celý objekt je oplotený.

Pri vážnom záujme Vám poskytneme podrobnejšie informácie v našej RK.

Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: Tel. č. .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja skladu a haly v Banskej Bystrici

Pozícia realitnej ponuky

1.167.000,- €
Cena nehnuteľnosti 44.000,- € 4.500.000,- €
7792 m²
Celková rozloha 43.5 m² 7792 m²

Podrobné informácie

Zastavaná plocha190 m²
Celková rozloha7792 m²
Počet poschodí2
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Garážáno - 4 autá
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátB
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--950 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.