ZNÍŽENÁ CENA! Chata na oddych a relax Poráčska dolina

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
Ulica.: Poráčska dolina
55 m²
487 m²
predaj - Chata
77.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2115x zobrazená v zozname / 215x zobrazená detailne / 215x zobrazená detailne tento mesiac

ZNÍŽENÁ CENA! Ponúkame na predaj ZRUBOVÚ CHATU S CELOROČNÝM VYUŽITÍM nachádzajúcu sa v krásnom prírodnom prostredí V PORÁČSKEJ DOLINE (20 minút Spišská Nová Ves, 45 min Poprad, 60 min Prešov, 75 min Košice). Dolina patrí do turistickej oblasti GALMUS, nachádza sa v bezprostrednom susedstve NP Slovenský raj. Sú tu PEŠIE TURISTICKÉ CHODNÍKY, CYKLOTRASY, BEŽECKÉ TRATE, LYŽIARSKE STREDISKO. VÝHODOU JE BLÍZKOSŤ REKREAČNÉHO STREDISKA PORACPARK.SK, ktoré poskytuje rôzne SLUŽBY - REŠTAURÁCIA, BOWLING, BAZÉN, ĽADOVÁ PLOCHA, ROZNÉ IHRISKÁ, LUKOSTRELBA.

Chata je situovaná na veľmi dobrom SLNEČNOM MIESTE v rámci Poráčskej doliny, s priaznivou JUHO-ZÁPADNOU orientáciou, priamo pod bukovým lesom, s výhľadmi na okolitú prírodnú scenériu. Nachádza sa na pozemku s celkovou výmerou 439 m2 (VLASTNÍCTVO POZEMKU JE VYSPORIADANÉ). K chate je jednoduchý PRÍSTUP PRIAMO z príjazdovej cesty. Vybudované je betónové parkovisko pre dve osobné autá. Pozemok je oplotený z 3 strán, kovovým a dreveným plotom s ochrannou fóliou.

Chata so zastavanou plochou 48 m2 (rozmery cca 6 x 8 m), má kamenno-betónový základ, na ktorom je osadená drevená zrubová konštrukcia. Chata (kolaudovaná v 70.-tych rokoch) prešla významnejšou rekonštrukciou v rokoch 2013 a 2019. KU CHATE JE K DISPOZÍCII KOMPLETNÁ DOKUMENTÁCIA VRÁTENE ZNALECKÉHO POSUDKU Z ROKU 2023.

Chata je zateplená, podlahy na prízemí sú betónové, izolované drevotrieskou, po stenách zaizolované vatou, novými obkladmi, vymenené okná, bezpečnostné dvere na terasu, ktorá bola kompletne zrekonštruovaná vrátane nových pilierov, hydroizolácie, keramickej dlažby a zábradlia. Rekonštrukciou sa rozšírila na rozmery šírka 2,1 x dĺžka 5 m, čo umožňuje na terasu pohodlne umiestniť stôl so slnečníkom a sedením. Okná v chate sú vymenené - plastové, resp. eurookná. Strecha je pozinkovaný plech, pod krytinou je zaizolovaná min. vatou.

Po vstupe do chaty sa nachádza predsieň, z ktorej sa vstupuje jednak do kúpeľne (umývadlo, sprchovací kút a WC), ako aj ďalej do interiéru chaty. Vo vnútri na prízemí je kuchyňa s pecou a komplet zariadením (pracovná doska, príborník, riad), praktická komora a spoločenská miestnosť s výstupom NA TERASU a drevené schodisko vedúce na poschodie. V spoločenskej miestnosti sa otvára priestor celej šírky chaty, je tu veľký jedálenský stôl so sedením pre 10 osôb. Priestor má nefalšovanú chatársku atmosféru, steny obložené červeným smrekovcom, výzdoba štýlová - s prvkami tradičnej slovenskej dediny, chatárska literatúra, pohodlné sedenie. Miestnosti dominuje aj KRBOVÁ PEC s dostatočným výkonom na vykúrenie celej chaty. Na poschodie vedú drevené schody, kde sa nachádza veľká spálňa. Kapacita chaty slúži na pohodlné ubytovanie jednej rodiny, avšak počet lôžok je 7.

Chata je NAPOJENÁ NA VODOVOD (2 zdroje: obecný rezervoár ako aj obecný vodovod), EL. ENERGIU, kanalizácia je riešená SEPTIKOM. Vykurovanie je zabezpečené krbovou pecou. Na pozemku pri chate je ALTÁNOK - PRÍSTREŠOK so sedením pre 10 osôb a vonkajší gril. Nad prístreškom je dreváreň so skladom (16 m2) slúžiaca aj ako dielňa s komplet zariadením pre domácich kutilov (el. prípojka 380 V, pracovný stôl so zverákom, cirkulár, el. brúska. záhradné náradie a pod. Bonusom chaty je možnosť celoročného využitia. CHATA SA PREDÁVA S KOMPLET VYBAVENÍM - VIĎ FOTO.

Videoprezentácia ponuky je dostupná na odkaze: https://youtu.be/ViBBTihuV0M

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Spišskej Novej Vsi na ulici Poráčska dolina

Inzerovaný chatu na ulici Poráčska dolina v Spišskej Novej Vsi v cene 77.500,- € je o 100.459 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Spišskej Novej Vsi. Rozloha je o 15 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Spišskej Novej Vsi.

Pozícia realitnej ponuky

77.500,- €
Cena nehnuteľnosti 77.500,- € 189.000,- €
487 m²
Rozloha pozemku 487 m² 4329 m²
48 m²
Zastavaná plocha 40 m² 241 m²
55 m²
Úžitková plocha 55 m² 250 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku487 m²
Zastavaná plocha48 m²
Úžitková plocha55 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8326 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.