REZERVOVANÉ!!! Na predaj dom v obci Ruskovce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bánovce nad Bebravou
Lokalita.: Ruskovce
303 m²
1
čiastočne prerobený
verejný vodovod
nie
230/400V
žumpa
predaj - Rodinný dom
149.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

17156x zobrazená v zozname / 1757x zobrazená detailne / 324x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj dom v obci Ruskovce


RADO Reality ponúka na predaj dom v obci Ruskovce. Dom so zastavanou plochou 303 m2 sa nachádza v centre obce na pozemku 910 m2. Budova prešla v roku 2015-2016 rekonštrukciou , bola pristavená ďalšia časť a skolaudovaná nanovo v roku 2017. Na dome sa menili okná, elektrické rozvody,kúpeľky, dlažby, stierky a časť strechy. Využívala sa ako cukrárenská výroba. Sú tam všetky inžinierske siete elektrina a voda. Kúrenie je na drevo, drevosplynujúcim kotlom, ktoré sa dá jednoducho prerobiť na kúrenie elektrinou. Dom má dva samostatné vchody a dva samostatné vjazdy na pozemok, čo z nej robí ideálny priestor na dve veľké bytové jednotky s vlastným oddeleným pozemkom alebo sa dá prerobiť na jednu krásnu vilku prípadne bývanie spojené s podnikaním. Prvá časť dispozične pozostáva zo šiestich miestností, ktoré boli prispôsobené na podnikanie a dajú sa jednoducho vybúrať a dispozične zmeniť a v druhej časti je jedna veľká miestnosť, toalety a kancelária. Zvonku je vchod do ďalších dvoch miestností, ktoré momentálne slúžia ako sklady. Na pozemku sa nachádza žumpa a lapač tukov.
Tento dom sa nachádza v centre obce, susediaci s krásnym parkom plným zelene. V okolí je množstvo cyklotrás a pekných miest na turistiku. Obec Ruskovce je vzdialená 7 km od Bánoviec nad Bebravou a 24 km od Trenčína a je tam kompletná občianska vybavenosť – škôlka, knižnica, potraviny, pohostinstvo a samozrejmosťou je autobusová zastávka.
V prípade vážneho záujmu je možná dohoda na cena. Voľný je ihneď.

Miroslava Kováčová


RADO Reality Group
Tel.:
e-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak, a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

149.000,- €
Cena nehnuteľnosti 30.990,- € 335.000,- €
303 m²
Zastavaná plocha 42 m² 303 m²
910 m²
Celková rozloha 42 m² 6300 m²

Podrobné informácie

Zastavaná plocha303 m²
Celková rozloha910 m²
Počet poschodí1
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2259 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny