ZNÍŽENÁ CENA! RD na výbornej adrese v Michalovciach

Štát.: Slovensko
Mesto.: Michalovce
Lokalita.: Michalovce
Ulica.: Vajanského
120 m²
543 m²
predaj - Rodinný dom
165.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2719x zobrazená v zozname / 241x zobrazená detailne / 241x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8225 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ RODINNÝ DOM V TOP LOKALITE S GARÁŽOU A ZÁHRADOU nachádzajúci sa v Michalovciach, ulica Vajanského. Dom sa nachádza na pozemku v tvare obdĺžníka (cca 17 x 32 m) s celkovou výmerou 543 m2. Pozemok je rovinatý, dom je osadený so vstupom do domu zo severozápadu, záhrada má juhovýchodnú orientáciu. Zákutie za domom s prístreškom pod vysokým stromom poskytuje príjemný chládok uprostred horúceho leta, vzadu je zelená plocha cca 200 m2 využiteľná ako úžitková záhrada.

Rodinný dom je jednopodlažný objekt murovanej konštrukcie so šikmou strechou, krytina plech. Zastavaná plocha domu je 120 m2, dom je čiastočne podpivničený. Pri vstupe do domu je presklené zádverie, vo vnútri nasleduje chodba, ktorá prepája jednotlivé miestnosti. Obývacia izba je presvetlená s výhľadom na ulicu, vedľa sa nachádza spálňa. Veľká kuchyňa je zariadená kuchynskou linkou a plynovým sporákom s el. rúrou, výhodou je dostatok miesta pre jedálenský kút ako aj príručná špajza. Za kuchyňou sa nachádza ďalšia obytná miestnosť. Vedľa zádveria je miestnosť so vstupom do pivnice, ktorá slúži ako technické zázemie (kotolňa) a odkladací priestor. V podkroví domu je ďalší priestor vhodný na zobytnenie s dostatočnou svetlou výškou.

Dom je napojený na všetky inžinierske siete: el. energia, vodovod, kanalizáciu a plyn. Vykurovanie v dome je ústredné na plynový kotol, vykurovacie telesá radiátory. V dome sú plastové okná (2005), inak je v pôvodnom stave vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. VÝHODOU SÚ ĎALŠIE OBJEKTY NA POZEMKU: PRÍSTREŠOK S PLECHOVÝM SKLADOM, MUROVANÁ GARÁŽ S LETNOU KUCHYŇOU.

Výhodou je situovanie v POKOJNEJ, REZIDENČNEJ ČASTI MESTA s dostatočným súkromím, zároveň s bezprostrednou dostupnosťou potrebnej infraštruktúry - materská a základná škola, zdravotné stredisko, lekáreň, potraviny neďaleko centra mesta.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Michalovciach na ulici Vajanského

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Michalovciach. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421907.., uveďte číslo ponuky ZR-83...

Pozícia realitnej ponuky

165.000,- €
Cena nehnuteľnosti 33.000,- € 360.000,- €
543 m²
Rozloha pozemku 42 m² 4848 m²
120 m²
Zastavaná plocha 100 m² 881 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku543 m²
Zastavaná plocha120 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8300 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.