3 izbový byt v pôvodnom stave, Petržalka - Znievska ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Znievska
68.48 m²
12
8
3
pôvodný
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
179.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

86964x zobrazená v zozname / 7488x zobrazená detailne / 419x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 3 izbový byt v mestskej časti Bratislava - Petržalka na Znievskej ulici. Nachádza na 9. podlaží 14 podlažného obytného domu (1 podzemné a 13 nadzemných podlaží) s dvomi výťahmi.

Celková rozloha bytu je 68,48 m2 vrátane pivničnej kobky, ktorá sa nachádza v suteréne bytového domu + loggia 5 m2.Pozemok pod domom je v spoluvlastníctve vlastníkov bytov.

Dispozícia bytu:


pozostáva z chodby, z ktorej sa vstupuje izby a haly. Z haly je vstup do izieb, z toho z jednej je výstup na loggiu, kuchyne, kúpeľne a samostatného WC. Orientácia bytu je východná a západná.

Vybavenie bytu:


Okná a balkónové dvere sú plastové s izolačným sklom, povrchové úpravy podláh v dvoch obytných miestnostiach sú z veľkoplošných laminátových dosiek, v kuchyni je drevená kuchynská linka a laminátová podlaha, plynový sporák, digestor, kuchynský nerezový drez. V kúpeľni je keramický obklad, vaňa, umývadlo, WC má laminátovú podlahu. V izbách sú radiátory. V jednej miestnosti je vstavaná skriňa. Byt je v pôvodnom stave, v r. 2013 prebehla v byte čiastočná rekonštrukcia. Do bytu sa vchádza cez malú uzamknutú chodbu. Vchodové dvere sú bezpečnostné.

V suteréne a na prízemí bytového domu sa nachádzajú nebytové priestory – garáže, skladové a obchodné, priamo vo vchode sú miestnosti ako práčovňa, sušiareň, kočikáreň, miestnosť pre bicykle. Obytný dom má dva vchody. V hlavnom vchode sa nachádza priestranná upravená hala, schránky, vchod je otváraný čipom. Bytový dom je zateplený a má nové stúpačky.

Mesačné zálohové platby pre 2 osoby sú cca 130,-EUR/mesačne + 60,-EUR fond opráv.

Lokalita:


Bytový dom sa nachádza v známej lokalite Petržalky v tesnej blízkosti vyhľadávaného jazera Draždiak. Z okien domu je krásny výhľad na jazero. Priamo pri dome je veľa obchodných (najväčšia Billa), reštauračných objektov, veľké zdravotné stredisko, lekárne, nemocnica Medissimo, neďaleko autobusová zastávka, električková trať bude v tesnej blízkosti domu, pekáreň, malé obchodíky, kaviarničky, pivárničky. V okolí domu je veľa vyznačených upravených parkovacích možností o ktoré sa stará mestská časť a výlučne slúžia pre obyvateľov Petržalky. Lokalita poskytuje veľa zelene, veľa športových možností, kultúrneho vyžitie a v lete dovolenkovú atmosféru.

Celková cena bytu je 179.000,-EUR.



Cena je celková vrátane provízie pre RK, ktorá zahŕňa kompletný právny a predajný servis (ZBZ, KZ, návrh na vklad, notár, kataster, banky, preberací protokol). Zabezpečíme kompletné hypotekárne poradenstvo našim hypotekárnym špecialistom.

Kontakt: Ing. Mária Hlúchová, tel. č. , e-mail:



Ďalšie ponuky si môžete pozrieť na našej stránke: www.reality.mirabell.sk

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Znievska

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Znievska v Bratislave - Petržalka v cene 179.000,- € je o 31.484 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. Rozloha je o 5 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 49 trojizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0948122.., uveďte číslo ponuky ZR-74...

Pozícia realitnej ponuky

179.000,- €
Cena nehnuteľnosti 105.500,- € 397.000,- €
68.48 m²
Úžitková plocha 55 m² 100 m²

Kontaktujte

Ing. Mária Hlúchová

Ing. Mária Hlúchová

hovorím po slovensky
0948122.. zobraziť 0948122336

MIRABELL

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

MIRABELL

Svornosti 42, Bratislava 821 06

0948.. zobraziť 0948122336 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha68.48 m²
Poschodie8
Počet poschodí12
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zateplený objektáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-745036 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.