3i byt po rekonštrukcii s balkónom, 72m2, Nové Mesto nad Váhom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Nové Mesto nad Váhom
72 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
129.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1898x zobrazená v zozname / 247x zobrazená detailne / 247x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 3-izbový byt po rekonštrukcii s balkónom v Novom Meste nad Váhom. Nehnuteľnosť s výmerou 72 m2 sa nachádza v zateplenom panelovom bytovom dome, ktorý prešiel rekonštrukciou - zateplenie, bytový vrátnik, stupačky, nový výťah, strecha.

VÝHODY:


+ rekonštrukcia
+ dobrá lokalita
+ vhodný pre všetky vekové kategórie
+ kúpeľňa s vaňou aj sprchovým kútom

Byt prešiel postupnou rekonštrukciou - plastové okná, balkón, stierky, bezpečnostné dvere, murované jadro, oblôžkové zárubne, interiérové dvere, podlahy, vstavané skrine, kuchyňa.

Dispozícia a vybavenie: vstupná chodba so vstavanou skriňou, komora + kumbál, kuchyňa s kuchynskou linkou a spotrebičmi - plynovým sporákom a elektrickou rúrou, obývacia izba s východom na priestranný balkón po celej dĺžke izby, spálňa so vstavanou skriňou, samostatná izba, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom a samostatná toaleta. Byt sa predáva čiastočne zariadený.

Mesačné náklady: 200€/mesiac + elektrina a plyn podľa vlastnej spotreby.

K bytu prislúcha pivnica nachádzajúca sa v spoločných priestoroch bytového domu a je možné využívať aj spoločnú odkladaciu miestnosť na bicykle. Nachádza sa vo vyhľadávanej lokalite blízko školy, škôlky, obchodov a reštaurácií. Parkovanie bezproblémové pred bytovým domom.

Nové Mesto nad Váhom má priame napojenie na diaľnicu D1 a kompletnú občiansku vybavenosť. Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu o túto ponuku nás neváhajte kontaktovať telefonicky na , alebo e-mailom na

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Novom Meste nad Váhom

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 trojizbových bytov v Novom Meste nad Váhom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-53...

Pozícia realitnej ponuky

129.990,- €
Cena nehnuteľnosti 88.000,- € 154.900,- €
72 m²
Rozloha pozemku 64 m² 72 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku72 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-53144 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.