Rezervované - PRIPRAVENÝ NA BÝVANIE - 3 IZBOVÝ BYT PO KOMPLETNEJ REKON

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Nové Mesto nad Váhom
71 m²
predaj - 3-izbový byt
131.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3522x zobrazená v zozname / 406x zobrazená detailne / 406x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 3 izbový byt na ul. Hollého - Nové Mesto nad Váhom o výmere podlahovej plochy 67m2 + balkón 3,5m2 a murovaná pivnica o veľkosti 3,5m2. Byt sa nachádza na 7 z celkových 8 poschodí panelového bytového domu s výťahom čo poskytuje novým majiteľom krásny výhľad na celé okolie.

DISPOZÍCIA : Vzhľadom na nepriechodnosť všetkých miestností je dispozícia bytu veľmi prehľadná a hlavne praktická. Dominantou nehnuteľnosti je priestranná obývacia izba s výstupom na balkón, dve samostatné spálne, moderná kuchyňa v tvare L, jedáleň a kúpelňa spojená s WC.

TECHNICKÁ STRÁNKA NEHNUTEĽNOSTI :



Nehnuteľnosť si prešla veľmi peknou kompletnou rekonštrukciou, ktorá dodáva bytu veľmi príjemnú atmosféru s nádychom moderny. V rámci rekonštrukcie boli vymenené elektrické rozvody vo všetkých častiach bytu, plastové okná, znižované stropy + inštalácia bodových svetiel, nová kuchynská linka a spotrebiče, výmena plávajúcich podláh a dlažby, všetok nábytok v rámci nehnuteľnosti bol inštalovaný na mieru. Určite nesmieme opomenúť klimatizačnú jednotku umiestnenú v jedálni, ktorá bude Vašim priateľom v horúcich letných dňoch, Byt je orientovaný na 2 svetové strany (východ + juh). Celkové náklady na réžiu bytu sú 250€. Byt sa predáva po dohode kompletne zariadený čo vnímam ako veľký benefit. Určite musím spomenúť, že bytový dom má schválenú kompletnú revitalizáciu a Vy sa môžete tešiť na krásnu bytovku s novými : balkónmi, fasádou, výťahom, videovrátnikom, ale určite sa nemusíte báť zvýšených nákladov nakoľko platby sa v budúcnosti už nebudú navyšovať !

LOKALITA : Nachádzame sa v lokalite Hollého, ktorá sa vyznačuje svojou výbornou dostupnosťou a kompletnou občianskou vybavenosťou ako sú školy, škôlky, detské ihriská, centrum mesta, obchodné reťazce, služby a všetko čo potrebujete k plnohodnotnému a komfortnému bývaniu a to všetko v pešej dostupnosti.

ČO BY VÁS MOHLO ZAUJÍMAŤ :



Prehladná a praktická dispozícia

Kompletná rekonštrukcia nehnuteľnosti, ktorá je pripravená na okamžité bývanie

Lokalita s úplnou občianskou vybavenosťou a dobrou dostupnosťou

Dostatok zelene a možnosť športového vyžitia.



Byt sa predáva kompletne zariadený.

Nainštalovaná klimatizačná jednotka



Schválená kompletná revitalizácia bytového domu bez navýšenia aktuálnych nákladov.

Tešíme sa na obhliadku s Vami !



V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 117942



Cena: 131 500.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Novom Meste nad Váhom

Inzerovaný 3 izbový byt v Novom Meste nad Váhom v cene 131.500,- € je o 218 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Novom Meste nad Váhom. Rozloha je o 1 meter väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Novom Meste nad Váhom. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 trojizbových bytov v Novom Meste nad Váhom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421949.., uveďte číslo ponuky ZR-11...

Pozícia realitnej ponuky

131.500,- €
Cena nehnuteľnosti 88.000,- € 154.900,- €
71 m²
Úžitková plocha 65 m² 87 m²

Kontaktujte

Timotej Janček

Timotej Janček

+421949.. zobraziť +421949833900

B10 Slovensko, a.s.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

B10 Slovensko, a.s.

Sad na Studničkách 2E, Žilina 01001

0949.. zobraziť 0949833900 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha71 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-117942 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.