Elegantný, moderný 3 izbový byt - mezonet na Odborárskej ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Odborárska
115 m²
3
3/posledné poschodie
3
úplne prerobený
áno
nie
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
358.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

12348x zobrazená v zozname / 305x zobrazená detailne / 231x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj veľmi pekný priestranný a slnečný 3 izbový byt - mezonet vo vysokom štandarde s veľkorysou terasou a pekným výhľadom v mestskej časti Bratislava – Nové Mesto na Odborárskej ulici. Byt sa nachádza na 3. poschodí s obývaným podkrovím (4. poschodie v rámci mezonetu).

Rozloha bytu je 115m2 (100 m2 + 15 m2 terasa). K bytu prináležia dve dedikované parkovacie miesta priamo pred domom.

Vchod do bytu zabezpečujú bezpečnostné dvere. Z predsiene so zrkadlovou vstavanou skriňou sa dostaneme do priestrannej kúpeľne a obývačky. Kúpeľňa je veľká, presvetlená, vybavená veľkou rohovou vaňou, preskleným sprchovým kútom, závesným WC, závesným bidetom, práčkou, moderným nábytkom a je obložená luxusným obkladom zo španielskeho gresu. Obývačka je prepojená s jedálenskou a kuchynskou časťou, v ktorej sa nachádza kuchynská linka vyrobená na mieru so zabudovanou chladničkou, umývačkou riadu, elektrickou teplovzdušnou rúrou, elektrickou sklo-keramickou varnou doskou. V obývačke sa nachádza rohová sedačka, konferenčný stolík, vstavaný nábytok zhotovený na mieru. Z obývačky sa vchádza do ďalšej izby, ktorá môže slúžiť ako pracovňa alebo detská izba, s veľkou vstavanou skriňou.
Do podkrovia vedie samonosné kovové schodisko s masívnymi drevenými schodmi a podestou. V podkroví sa nachádza malá galéria s posuvným francúzskym oknom, ktoré súčasne slúži aj ako východ na veľkú terasu. Za touto galériou sa nachádza priestranná spálňa s manželskou posteľou, nočné stolíky a všade je vstavaný nábytok na mieru. Z galérie na poschodí je východ na 15 m2 veľkú terasu s kovovým zábradlím a podlahou z exotického dreva.
Byt bol zrekonštruovaný v r. 2014 ako novo-nadstavba. Má nové stierky, prívody, elektroinštaláciu, plávajúce podlahy /drevená dýha/, nové dvere, zárubne, kovania, plastové okná so sieťkami a roletami. V byte je pripojenie na optický internet a televíziu Telecom a UPC. Elektrické napätie 380 V. Byt má vlastné rozvody nezávislé od ostatných bytov. V kúpeľni je prietokový bojler na teplú vodu značky ARISTON. V celom byte sa nachádza elektrické podlahové kúrenie so samostatnou reguláciou pre každú miestnosť. V byte je zabudovaná aj klimatizácia. Orientácia bytu je juhovýchodná.

Byt sa predáva spolu so zariadením.



Mesačné náklady pre 2 osoby sú 120,-EUR vrátane fondu opráv + elektrina 120,-EUR.

Bytový dom bol v roku 2014 kompletne zrekonštruovaný – nová strecha, zateplenie, vchody, rozvody. Energetický certifikát domu - B.

Lokalita:


Bytový dom je situovaný v tichej lokalite, vo dvore obklopený zeleňou. V blízkosti Odborárskej ulice sa nachádza veľký park, ktorý nedávno prešiel revitalizáciou a pribudlo v ňom nové detské ihrisko. Takisto sa v neďalekej vzdialenosti nachádza veľké futbalové ihrisko a tenisové kurty. Malé Karpaty sú dostupné do 800 metrov. Okolie bytových domov je upravené bohatou okrasnou zeleňou a menšími detskými ihriskami. Aj keď sa jedná o tichú lokalitu, je v dostupnosti rôznych obchodných a kultúrnych možností, neďaleko je obchodné centrum VIVO (Polus), alebo budúce centrum „PALMA“. V okolí sú vybudované nové štvrte so všetkými službami. V tesnej blízkosti sa nachádzajú – potraviny, škôlka, základná škola, zastávka MHD.
Byt má vysoký štandard, nábytok na mieru, kvalitné materiály a modernú nadčasovosť. Pôsobí elegantne a luxusne, je slnečný, presvetlený a terasa dodáva bytu možnosť rôznych aktivít. Byt ocenia najmä tí, ktorí hľadajú tichý, avšak mestský priestor s rýchlou a jednoduchou dostupnosťou do centra mesta autobusom č. 51 a 58, zástavka autobusu je v bezprostrednej blízkosti bytového domu. Električkou č. 3, 4 a 5, ktorej zastávka je vzdialená 7 minút od bytového domu. Napojenie na diaľničný obchvat do 10 minút autom.

Cena bytu je 358.000EUR



Cena zahŕňa aj províziu RK, ktorá poskytuje kompletný právny a predajný servis (ZBZ, KZ, návrh na vklad, notár, kataster, banky, preberací protokol). Zabezpečíme kompletné hypotekárne poradenstvo našim hypotekárnym špecialistom.

Kontakt: Ing. Mária Hlúchová, tel. č. , e-mail:


Ďalšie ponuky si môžete pozrieť na našej stránke: www.reality.mirabell.sk

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto na ulici Odborárska

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 19 trojizbových bytov v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0948122.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

358.000,- €
Cena nehnuteľnosti 159.500,- € 799.000,- €
115 m²
Celková rozloha 53.18 m² 214 m²

Kontaktujte

Ing. Mária Hlúchová

Ing. Mária Hlúchová

hovorím po slovensky
0948122.. zobraziť 0948122336

MIRABELL

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

MIRABELL

Svornosti 42, Bratislava 821 06

0948.. zobraziť 0948122336 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha115 m²
Poschodie3/posledné poschodie
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Terasaáno
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-819053 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.