Elegantný, moderný 3 izbový byt - mezonet na Odborárskej ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Odborárska
115 m²
3
3/posledné poschodie
3
úplne prerobený
áno
nie
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
358.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

12531x zobrazená v zozname / 313x zobrazená detailne / 239x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj veľmi pekný priestranný a slnečný 3 izbový byt - mezonet vo vysokom štandarde s veľkorysou terasou a pekným výhľadom v mestskej časti Bratislava – Nové Mesto na Odborárskej ulici. Byt sa nachádza na 3. poschodí s obývaným podkrovím (4. poschodie v rámci mezonetu).

Rozloha bytu je 115m2 (100 m2 + 15 m2 terasa). K bytu prináležia dve dedikované parkovacie miesta priamo pred domom.

Vchod do bytu zabezpečujú bezpečnostné dvere. Z predsiene so zrkadlovou vstavanou skriňou sa dostaneme do priestrannej kúpeľne a obývačky. Kúpeľňa je veľká, presvetlená, vybavená veľkou rohovou vaňou, preskleným sprchovým kútom, závesným WC, závesným bidetom, práčkou, moderným nábytkom a je obložená luxusným obkladom zo španielskeho gresu. Obývačka je prepojená s jedálenskou a kuchynskou časťou, v ktorej sa nachádza kuchynská linka vyrobená na mieru so zabudovanou chladničkou, umývačkou riadu, elektrickou teplovzdušnou rúrou, elektrickou sklo-keramickou varnou doskou. V obývačke sa nachádza rohová sedačka, konferenčný stolík, vstavaný nábytok zhotovený na mieru. Z obývačky sa vchádza do ďalšej izby, ktorá môže slúžiť ako pracovňa alebo detská izba, s veľkou vstavanou skriňou.
Do podkrovia vedie samonosné kovové schodisko s masívnymi drevenými schodmi a podestou. V podkroví sa nachádza malá galéria s posuvným francúzskym oknom, ktoré súčasne slúži aj ako východ na veľkú terasu. Za touto galériou sa nachádza priestranná spálňa s manželskou posteľou, nočné stolíky a všade je vstavaný nábytok na mieru. Z galérie na poschodí je východ na 15 m2 veľkú terasu s kovovým zábradlím a podlahou z exotického dreva.
Byt bol zrekonštruovaný v r. 2014 ako novo-nadstavba. Má nové stierky, prívody, elektroinštaláciu, plávajúce podlahy /drevená dýha/, nové dvere, zárubne, kovania, plastové okná so sieťkami a roletami. V byte je pripojenie na optický internet a televíziu Telecom a UPC. Elektrické napätie 380 V. Byt má vlastné rozvody nezávislé od ostatných bytov. V kúpeľni je prietokový bojler na teplú vodu značky ARISTON. V celom byte sa nachádza elektrické podlahové kúrenie so samostatnou reguláciou pre každú miestnosť. V byte je zabudovaná aj klimatizácia. Orientácia bytu je juhovýchodná.

Byt sa predáva spolu so zariadením.



Mesačné náklady pre 2 osoby sú 120,-EUR vrátane fondu opráv + elektrina 120,-EUR.

Bytový dom bol v roku 2014 kompletne zrekonštruovaný – nová strecha, zateplenie, vchody, rozvody. Energetický certifikát domu - B.

Lokalita:


Bytový dom je situovaný v tichej lokalite, vo dvore obklopený zeleňou. V blízkosti Odborárskej ulice sa nachádza veľký park, ktorý nedávno prešiel revitalizáciou a pribudlo v ňom nové detské ihrisko. Takisto sa v neďalekej vzdialenosti nachádza veľké futbalové ihrisko a tenisové kurty. Malé Karpaty sú dostupné do 800 metrov. Okolie bytových domov je upravené bohatou okrasnou zeleňou a menšími detskými ihriskami. Aj keď sa jedná o tichú lokalitu, je v dostupnosti rôznych obchodných a kultúrnych možností, neďaleko je obchodné centrum VIVO (Polus), alebo budúce centrum „PALMA“. V okolí sú vybudované nové štvrte so všetkými službami. V tesnej blízkosti sa nachádzajú – potraviny, škôlka, základná škola, zastávka MHD.
Byt má vysoký štandard, nábytok na mieru, kvalitné materiály a modernú nadčasovosť. Pôsobí elegantne a luxusne, je slnečný, presvetlený a terasa dodáva bytu možnosť rôznych aktivít. Byt ocenia najmä tí, ktorí hľadajú tichý, avšak mestský priestor s rýchlou a jednoduchou dostupnosťou do centra mesta autobusom č. 51 a 58, zástavka autobusu je v bezprostrednej blízkosti bytového domu. Električkou č. 3, 4 a 5, ktorej zastávka je vzdialená 7 minút od bytového domu. Napojenie na diaľničný obchvat do 10 minút autom.

Cena bytu je 358.000EUR



Cena zahŕňa aj províziu RK, ktorá poskytuje kompletný právny a predajný servis (ZBZ, KZ, návrh na vklad, notár, kataster, banky, preberací protokol). Zabezpečíme kompletné hypotekárne poradenstvo našim hypotekárnym špecialistom.

Kontakt: Ing. Mária Hlúchová, tel. č. , e-mail:


Ďalšie ponuky si môžete pozrieť na našej stránke: www.reality.mirabell.sk

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha115 m²
Poschodie3/posledné poschodie
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Terasaáno
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno