KH-557, 1, 5 izbový byt, Košice– Staré mesto, Alžbetina, historické cen.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Staré Mesto
Lokalita.: Košice - mestská časť Staré Mesto
Ulica.: Alžbetina
33 m²
prízemie
1
po rekonštrukcii
nie
predaj - 1-izbový byt
Cena v RK vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

55405x zobrazená v zozname / 2435x zobrazená detailne / 283x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Impulz Real s.r.o. a Ing. Denis Konovalov Vám exkluzívne predstavujú:

Na predaj jeden a pol izbový byt v historickom centre Košíc. Byt sa nachádza na ulici Alžbetina a je v osobnom vlastníctve. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2021. Byt sa nachádza v uzavretom dvore. Spolu s bytom sa predáva aj pivnica, ktorá má výmeru 12 m2. Byt je vynikajúcim štartovacím bytom pre mladých ľudí, ktorí vyhľadávajú ruch centra mesta alebo výborné poslúži aj ako investičný byt.

Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na rodinného realitného makléra: Ing. Denis Konovalov , (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska).

Tešíme sa na spoluprácu.



"VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné.
Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto na ulici Alžbetina

Rozloha je o 7 metrov menšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 1-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421940.., uveďte číslo ponuky ZR-KH...

Podrobné informácie

Celková rozloha45 m²
Úžitková plocha33 m²
Poschodieprízemie
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Pivnicaáno
Výťahnie
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-KH-557 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.