Klimatizovaný 2i byt, tichá orientácia, tehla, Radlinského, Staré Mesto

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Radlinského
53 m²
5
2
2
čiastočne prerobený
nie
áno
predaj - 2-izbový byt
239.900,- € kompletná cena
Ponúknite vlastnú cenu

13854x zobrazená v zozname / 1117x zobrazená detailne / 414x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne na predaj ponúkame pekný a tichý 2-izbový byt orientovaný do vnútrobloku v tehlovom bytovom dvore priamo v centre mesta neďaleko Blumentálskeho kostola na Radlinského ulici v Bratislave, mestskej časti Staré Mesto.

Výhody bytu:


- tehlový bytom dom
- zateplený dom
- orientácia do tichého dvora
- klimatizácia (obývacia izba a spálňa)
- vlastné vykurovanie (plynový kotol)
- šatník
- zariadený
- nová murovaná pivničná kobka s vlastnou prípojkou elektriny
- výborná občianska vybavenosť
- nízke mesačné náklady
- vhodný aj na investíciu

Podlahová plocha bytu predstavuje 47 m2 + pivničná kobka o výmere 6 m2. Byt je v osobnom vlastníctve a nachádza sa na 2. poschodí v 5 – poschodovom tehlovom a zateplenom bytovom dome bez výťahu. K bytu prislúcha aj nová murovaná pivničná kobka v suteréne bytového domu, ktorá má aj vlastnú prípojku elektriny a vlastný elektromer.

Veľkou výhodou bytu je orientácia do tichého dvora.

Dispozičné riešenie bytu: vstupuje sa do chodby, z ktorej sa vchádza na toaletu, do spálne s menším šatníkom a následne do obývacej izby spojenej s kuchyňou. Z obývacej izby sa vchádza do kúpeľne s rohovou vaňou.

Byt prešiel v roku 2009 kompletnou rekonštrukciou vrátane elektrických rozvodov. Výhodou je vlastné vykurovanie v byte – plynový kotol s termostatom. V byte je namontovaná nová klimatizačná jednotka – jedna v obývacej izbe a druhá v spálni.

Byt sa predáva kompletne zariadený: kuchynská linka s pultom, rohová sedacia súprava, konferenčný stolík, pracovný stolík, priestranná šatníková skriňa na mieru, manželská posteľ, nábytok na chodbe.

Bytový dom taktiež prešiel v roku 2012 rekonštrukciou – vstupná brána a podbránie, vnútorné priestory vrátane elektriny.

Bytový dom sa nachádza vo výbornej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou – priamo oproti domu sa nachádza novostavba Blumentál a Nová Mýtna, kde sú potraviny, obchody, reštaurácie a podobne. V blízkosti sa taktiež nachádza novostavba Stein, kde sú rôzne reštaurácie, kaviarne a večerné potraviny. Oddych Vám poskytne taktiež zrekonštruované Kmeťovo námestie – park za domom. Parkovanie je na kartu s trvalým pobytom v Starom Meste.

Výhodou sú taktiež nízke mesačné náklady – komplet 150€ / 2 osoby. V obchodných priestoroch pod bytmi je reštaurácia, ktorá prispieva do fondu opráv.

Kontakt:


Email:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Radlinského

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Radlinského v Bratislave - Staré Mesto v cene 239.900,- € je o 84.719 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 14 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 26 dvojizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0948.., uveďte číslo ponuky ZR-MT...

Pozícia realitnej ponuky

239.900,- €
Cena nehnuteľnosti 177.750,- € 519.000,- €
53 m²
Celková rozloha 44.65 m² 102 m²
53 m²
Úžitková plocha 43.5 m² 102 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha53 m²
Úžitková plocha53 m²
Poschodie2
Počet poschodí5
Počet izieb2
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Balkónnie
Pivnicaáno
Výťahnie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MT-141 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.