METROPOLITAN │Luxusný 4-izbový byt na golfe v Hrubej Borši

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Hrubá Borša
Ulica.: Agátová
103 m²
prízemie
4
áno
áno
prenájom - 4-izbový byt - Novostavba
1.450,- €/mes. Energie:
200 € / mes
+200,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

4839x zobrazená v zozname / 178x zobrazená detailne / 65x zobrazená detailne tento mesiac

METROPOLITAN │Luxusný 4-izbový byt na golfe v Hrubej Borši

Dispozične byt pozostáva z predsiene so vstavanou skriňou, zariadenej obývacej miestnosti, vybavenej kuchyne s jedálenským priestorom s modernými spotrebičmi, spálne s manželskou posteľou a dvoch nezariadených miestností. Ďalej sa v byte nachádza kúpeľňa s dvojumývadlom, sprchovým kútom, vaňou a WC, samostatné WC a technická miestnosť s práčkou a sušičkou. K bytu prislúcha veľká terasa (22 m2) s výhľadom na golfové ihrisko.

Byt disponuje klimatizáciou, elektrickým podlahovým kúrením, alarmom, exteriérovými žalúziami. Záhrada je vybavená automatickou závlahou a robotickou kosačkou. K bytu prislúchajú aj 2 parkovacie miesta a exteriérová kobka.

Poplatky za energie v hodnote 200€/mes. sa pripočítajú k mesačnému nájmu.

Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite v uzavretom areály Greenresidence by Green Resort - ideálne miesto pre bývanie, golf a relax. Areál sa nachádza len 21 km od Bratislavy po diaľnici D1.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 4-izbového bytu v Hrubáe Borši na ulici Agátová

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Agátová v Hrubáe Borši v cene 1.450,- €/mes. je o 117 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Hrubáe Borši. Rozloha je o 4 metre menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Hrubáe Borši.

Podrobné informácie

Celková rozloha435 m²
Úžitková plocha103 m²
Poschodieprízemie
Počet izieb4
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Terasaáno
Pivnicaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-2683-108 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.