Moderný 1i byt v novostavbe z Marca 2024, Slnečnice POP

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Labutia
26.85 m²
8
3
1
nie
áno
áno
predaj - 1-izbový byt - Novostavba
119.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

91730x zobrazená v zozname / 2652x zobrazená detailne / 458x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj, útulný1 –izbový nízkoenergetický byt s výbornou dispozíciou vo vyhľadávanej modernej novostavbe právoplatne skolaudovanej Marec 2024 Slnečnice POP – Zóna Mesto, Labutia ulica (BA V).

Slnečný byt v štandarde má rozlohu 23,55m2 plus pohodlný balkón 3,3m2 a s hĺbkou až dva metre, je situovaný na ideálnom 3./8. posch. s moderným výťahom.
Južný byt s predprípravou na klimatizáciu, vlastnou rekuperáciou vzduchu a veľkoplošnými oknami, hneď pri vstupe zaujme priestor na samostatný šatník. Krásne svetlý byt disponuje otvorenou izbou s výstupom na balkón, ktorá plynule prechádza cez jedálenskú časť až do kuchynského priestoru s možnosťou pre komfortnú kuchynskú linku. Vzdušná izba je orientovaná do tichého priestoru so zeleňou. Praktická kúpeľňa s priestranným sprchovým kútom, priestorom pre práčku so sušičkou a veľkým umývadlom s možnosťou skrinky s úložným priestorom. Toaleta ideálne dopĺňa priestor kúpeľne. Pivničná kobka na prízemí bytového domu, príjemne znásobuje úložný priestor. (5.500,-€)

Výnimočná štvrť pre ľudí, ktorí hľadajú mestský spôsob bývania so službami, ale zároveň majú radi kontakt s prírodou. Moderná lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, blízkosť odpočinkových možností a príjemné prostredie znásobujú bonitu bývania. Mestský charakter bytov, špičková architektúra, v prostredí neďaleko lužných lesov je ideálny pre moderných ľudí, ktorí vedia spomaliť, ale chcú si užívať aj benefity veľkomesta. Rovnováhu medzi pokojným a mestským životom nájdete práve tu.

Rýchly prístup do centra mesta. Autom do 10 minút a s MHD len o čosi dlhšie.. s električkou (2024) budú Slnečnice POP ideálnou polohou v meste. Pohodlné a absolútne bezproblémové parkovanie je možne na vonkajšom parkovacom mieste (15.500,-€) v tesnej blízkosti bytového domu s prechodom chôdzou len pár krokov..ideálne miesto pre každý typ bývania, vlastník alebo nájomca!

TOPPONUKA

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Labutia

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Labutia v Bratislave - Petržalka v cene 119.900,- € je o 1.515 € drahší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. Rozloha je o 7 metrov menšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 21 jednoizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-GE...

Pozícia realitnej ponuky

119.900,- €
Cena nehnuteľnosti 103.000,- € 189.900,- €
26.85 m²
Celková rozloha 26.85 m² 39 m²
26.85 m²
Úžitková plocha 25 m² 36.47 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha26.85 m²
Úžitková plocha26.85 m²
Poschodie3
Počet poschodí8
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanieáno
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-GE-576 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny