MODERNÝ 2, 5i byt, NOVOSTAVBA, BALKÓN, Urban Residence, Nové mesto

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Račianska
57 m²
6
4
2
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
730,- €/mes. Energie:
170 € / mes
vrátane poplatku za internet a TV, +170,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

596x zobrazená v zozname / 59x zobrazená detailne / 59x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom veľmi pekný, slnečný 2-izbový byt orientovaný na východnú stranu, kompletne moderne zariadený s priestranným balkónom pozdĺž celého bytu, so samostatnou pracovňou v novom komplexe Urban Residence na Račianskej ulici vo vyhľadávanej mestskej časti Nové mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 57 m2 vrátane priestranného balkónu ( 13,52 m2 ). Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 4 poschodí v 6 - poschodovej novostavbe s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta aj na pešo. Bytová jednotka je vybavená kamerovým systémom.

K bytu možnosť prenájmu garážového parkovacieho miesta za poplatok 90 euro/ mesiac.

Byt sa prenajíma kompletne moderne zariadený s novou kuchynskou linkou na mieru s novými spotrebičmi: elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, jedálenským stolom, so šatníkovou skriňou na mieru na chodbe a v spálni. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, zrkadlo, umývadlo, kúpeľňový nábytok, práčka a toaleta. V obývacej izbe je rozkladacia sedacia súprava, konferenčný stolík a stolík na mieru pod televízor. V spalní je pripravená manželská posteľ. Pracovňa je vybavená posteľou, pracovným stolíkom a šatníkovou skriňou na mieru.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná hala, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa, pracovňa, balkón pozdĺž celého bytu, kúpeľňa s toaletou.

Bytový dom sa nachádza v novej lokalite na Račianskej ulici s úplnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti URBAN RESIDENCE nájdete všetko, čo potrebujete k životu. Je tu niekoľko nákupných centier, mestská plaváreň, poliklinika, základná škola a škôlka, dve vlakové stanice, lekárne, mestské záhrady aj zimný štadión. To všetko je doslova na skok. Urban Residence je svojou polohou ideálnym dostupným miestom, z ktorého sa všade dostanete za pár minút. Do centra mesta prejdete pešo za 10 minút, na nákupy či na plaváreň sa dostanete za 5 minút a na výlet na Kolibu alebo do Karpát je to zhruba 20 minút. Lokalita je pohodlne dostupná pešo, mestskou dopravou a priamo z domu môžete vďaka novej cyklotrase vyraziť aj na bicykli. Vo vnútrobloku Urban Residence sa rozprestiera rozľahlý park, ktorého súčasťou sú tiež športoviská a detské ihrisko. Nový štandard bývania prinášajú aj moderné a inovatívne vychytávky ako kryté parkovisko bicyklov, parkovisko skútrov či elektro nabíjacia stanica pre elektromobil.

Pri dome zástavky MHD a električiek.



Veľmi pekné príjemné bývanie.

Byt je voľný od 16.05.2024 s možnosťou obhliadky ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 730€ + 170€ energie vrátane poplatkov za TV a internet.

Kontakt:



Email:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto na ulici Račianska

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Račianska v Bratislave - Nové Mesto v cene 730,- €/mes. je o 43 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. Rozloha je o 2 metre menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 29 dvojizbových bytov v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0948.., uveďte číslo ponuky ZR-MK...

Pozícia realitnej ponuky

730,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 365,- €/mes. 1.200,- €/mes.
57 m²
Celková rozloha 40 m² 88.68 m²
57 m²
Úžitková plocha 40 m² 78 m²

Kontaktujte

Marek Kišš

Marek Kišš

hovorím po slovensky I speak english
0948902.. zobraziť 0948 902 505

PRIME Reality, s. r. o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

PRIME Reality, s. r. o.

Karadžičova 24/A, Bratislava 821 08

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha57 m²
Úžitková plocha57 m²
Poschodie4
Počet poschodí6
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónáno
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciavýchodná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MK-1009 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.