Moderný 3i byt, klíma, 2 x balkón, parking, novostavba, Bajkalská ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
82 m²
12
2
3
áno
úplne prerobený
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
900,- €/mes. Energie:
200 € / mes
+200,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

136374x zobrazená v zozname / 2602x zobrazená detailne / 372x zobrazená detailne tento mesiac

Na prenájom ponúkame moderný 3 - izbový byt s výbornou dostupnosťou do centra mesta a obchvat na Bajkalskej ulici v mestskej časti Bratislava - Ružinov.

Výhody bytu:


• zabývaná novostavba
• vnodné pre rodinu
• moderne zariadený
• parkovanie v uzavretom suteréne domu
• umývačka riadu
• balkón
• žalúzie a sieťky proti hmyzu
• klimatizácia
• káblová TV + satelit
• nový LCD TV
• pivničná kobka
• výborná dostupnosť do mesta

Podlahová plocha bytu predstavuje 82 m2 + balkón a lodžia - 17 m2. Byt je v osobnom vlastníctve, nachádza sa na 2. poschodí v 13 - poschodovej novostavbe s výťahom. V cene je zahrnuté uzavreté parkovacie miesto priamo v bytgvom dome.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený: moderná kuchynská linka s barom a spotrebičmi: indukčná doska, elektrická rúra na pečenie, chladnička s mrazničkou, vstavaná mikrovlnná rúra, digestor, ďalej k dispozícii jedálenský stôl, rohová sedacia súprava, manželská posteľ, šatníkové skrine, v kúpeľni je umiestnená práčka.

Dispozičné riešenie bytu: priamo zo vstupnej chodby vstup do kúpeľne s vaňou a oddelená toaleta, ďalej prechádzame do modernej kuchyne s barovým pultom, ktorá je prepojená jedálenskou časťou a obývacou časťou. Z obývacej miestnosti je vstup na balkón. Ďalej byt pozostáva z dvoch izeb - vpravo hlavná spálňa s manželskou posteľou, šatníkovou skriňou na mieru a komodou. So spálne je vstup na duhý balkón. Druhá menšia izba je vybavená posteľou, písacím stolom a skriňou.

Bytový dom má vynikajúce termoizolačné vlastnosti, kúrenie v byte je regulované digitálnym termostatom. V byte je elektricky vrátnik s videokamerou a bezpečnostné vchodové dvere. V dome je kamerový systém.

V blízkosti budovy sa nachádzajú: potraviny, drogéria, lekáreň, obchody, reštaurácie, letné kúpalisko Delfín, jazero Štrkovec. Nákupné centrum Lidl, Billa, Kaufland. Taktiež zástavky MHD s priamým spojením do mesta a na autobusovú a vlakovú stanicu.

Mesačný prenájom predstavuje 900€ + 200€ energie.



Voľný ihneď.

Kontakt:


Email:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov

Inzerovaný 3 izbový byt v Bratislave - Ružinov v cene 900,- €/mes. je o 106 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 6 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 15 trojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0948.., uveďte číslo ponuky ZR-JO...

Pozícia realitnej ponuky

900,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 630,- €/mes. 1.390,- €/mes.
82 m²
Celková rozloha 58 m² 140 m²
82 m²
Úžitková plocha 53 m² 140 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha82 m²
Úžitková plocha82 m²
Poschodie2
Počet poschodí12
Počet izieb3
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetnie
Kúpeľňavaňa
Balkónáno - 2
Pivnicaáno
Garážáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JO-51 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.