Moderný dvojizbový byt s balkónom v centre Čadce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Čadca
61 m²
úplne prerobený
prenájom - 2-izbový byt
550,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

4122x zobrazená v zozname / 412x zobrazená detailne / 309x zobrazená detailne tento mesiac

Prenajmite si tento útulný a moderný dvojizbový byt, ktorý sa nachádza priamo v centre mesta Čadca. Byt s rozlohou 61 m² je ideálne navrhnutý tak, aby spojil pohodlie a štýl - a to všetko s pridanou výhodou balkóna, kde môžete relaxovať a vychutnať si mestský život.

Interiér a vybavenie


Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a je ponúkaný s plne zariadenou kuchynskou linkou, ktorá sa harmonicky spája s veľkou obývacou izbou. Tento otvorený priestor poskytuje ideálne prostredie na spoločné chvíle s rodinou a priateľmi. Súčasťou bytu je tiež priestranná kúpeľňa vybavená sprchovým kútom, ktorá je synonymom komfortu a praktickosti.

Lokalita a občianska vybavenosť


Byt sa pýši vynikajúcou dopravnou dostupnosťou a blízkosťou k autobusovej zastávke, čo z neho robí ideálne miesto pre každodenný život. Občianska vybavenosť v okolí je bezkonkurenčná, s množstvom obchodov, služieb a zábavných možností len kroky od vašich dverí.

Ideálne pre


Tento byt je perfektnou voľbou pre mladé rodiny alebo jednotlivcov, ktorí hľadajú kvalitné bývanie priamo v srdci mesta, ale zároveň si prajú udržať pocit súkromia a komfortu mimo sídlisk.

Váš nový domov čaká


Nenechajte si ujsť príležitosť stať sa súčasťou tejto živé komunity. S mesačným nájmom iba 550€, vrátane všetkých energií, tento byt nebude dlho na trhu. Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať. Objavte svoj nový domov v Čadci, kde pohodlie a štýl idú ruka v ruke.

Fotografia ilustračná.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Čadci

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 dvojizbových bytov v Čadci. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421918.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

550,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 450,- €/mes. 650,- €/mes.

Podrobné informácie

Celková rozloha61 m²
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--15 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.