Prenájom: 2 izbový byt v centre mesta Čadca(173-P)

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Čadca
68.7 m²
áno
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
700,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5677x zobrazená v zozname / 259x zobrazená detailne / 63x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom priestranný 2 izbový byt, ktorý sa nachádza na 3. poschodí v novej 3 podlažnej budove v centre mesta Čadca o podlahovej ploche 68,7 m2 . Dispozícia bytu: kuchyňa spojená s obývacím priestorom, spálňa, kúpeľňa s WC a veľká terasa s výmerou 25 m2. Z každej miestnosti je možný výstup na terasu. Kuchyňa je vybavená vkusnou kuchynskou linkou a elektrickým sporákom s digestorom. Kúpeľňa je spojená s toaletou a je v nej osadená rohová vaňa. Kúrenie je plynové podlahové a merače spotreby vody a elektriky sú  výbavou bytu. Obytná budova disponuje vysokým štandartom a súčasťou je výťah. Poloha je ideálna v centre mesta s dostupnou  občianskou vybavenosťou ako sú obchody, úrady, školy, škôlky, nemocnica.  

CENA: 700,-EUR/mesiac + 2 mesačná kaucia( v cene energie, TV, internet)

V cene je kompletný právny a finančný servis.



V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na mob.čísle:, alebo

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Čadci

Inzerovaný 2 izbový byt v Čadci v cene 700,- € je o 27 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Čadci. Rozloha je o 16 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Čadci. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 dvojizbových bytov v Čadci. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0915817.., uveďte číslo ponuky ZR-17...

Pozícia realitnej ponuky

700,- €
Cena nehnuteľnosti 430,- € 700,- €
68.7 m²
Úžitková plocha 35 m² 68.7 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha93.7 m²
Úžitková plocha68.7 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Terasaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-173-P ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.