NA PRENÁJOM 1-IZBOVÝ BYT. STUPAVA ul. JÁNA ONDRUŠA. 43m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Stupava
Ulica.: Jána Ondruša
43 m²
3
1
1
áno
áno
prenájom - 1-izbový byt - Novostavba
500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6949x zobrazená v zozname / 236x zobrazená detailne / 24x zobrazená detailne tento mesiac

NA PRENÁJOM 1-IZBOVÝ BYT S BALKÓNOM. A PARKOVACÍM STÁTIM. STUPAVA - ul. JÁNA ONDRUŠA. Túto nehnuteľnosť Vám na prenájom ponúkame prostredníctvom realitnej kancelárie RELCOM. Zastupujúca maklérka: HELENA LUKAČINOVÁ.

POPIS


- CENA: 500€/mes. + 120€/mes.poplatok za energie = 620€/mes.
- vonkajšie parkovacie státie v cene.
- byt je aktuálne neobývaný takže začiatok nájmu je po dohode.
- minimálna doba prenájmu - 1 rok.
- úžitková plocha bytu 43m2.
- v byte sa nachádza balkón o výmere 6,45m2.
- zavedená klimatizácia.
- orientácia bytu je na západnú sv. stranu.
- prenajíma sa s kuchynskou linkou bez ďalšieho zariadenia.

DISPOZÍCIA


Byt sa nachádza v pokojnej časti Stupavy. Vstup do bytu tvorí chodba v tvare L, ktorá pokračuje po pravej strane vstupom do kúpeľne spojenej s toaletou. Na chodbe sa nachádza vstavaná skriňa s množstvom úložného priestoru. Chodba prechádza do kuchyne prepojenej s obývacou izbou. V izbe je aj výstup na balkón.

LOKALITA


Ulica Jána Ondruša sa nachádza v Stupave - okres Malacky. Táto časť Stupavy ponúka pokojné bývanie v príjemnom prostredí a dobrým občianskym vybavením. Okolie budovy pozostáva prevažne z rodinných domov a bytových domov. Najbližšie potraviny Hrica sa nachádzajú 450m a potraviny ako Billa a COOP Jednota sú vzdialené 1,6km (približne 4 min autom). Materská a základná škola sú vo vzdialenosti 1,5 km. Stupava je obklopená množstvom zelene.
Zdravotné stredisko sa nachádza vo vzdialenosti 2km (4min. autom) a nová nemocnica BORY je vzdialená 12min. autom (12km).
V okolí 5,1km približne 14min. autom sa nachádza aj hrad Pajštún. Vzdialenosť: Stupava - Malacky 19km (približne 20 min. autom).
Stupava - Bratislava 20,1km (približne 22 min autom).

CENA


Byt sa v uvedenom stave prenajíma za 620€ vrátane energií, správcovského poplatku. Pri podpise nájomnej zmluvy je potrebné uhradiť 1x nájom 620€, vratný depozit vo výške 620€ a sprostredkovateľský poplatok 620€. Cena zahŕňa kompletný servis spojený s vypracovaním nájomných zmlúv, preberacieho protokolu a kompletný právny servis renomovanou advokátskou kanceláriou s viac ako 20 ročnou praxou.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle – Helena Lukačinová alebo Realitná kancelária RELCOM – Licencovaná kancelária NARKS

DODATOK


Fotografie a inzerát sú autorským dielom.
Čas fotenia nehnuteľnosti – 14:00

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 1-izbového bytu v Stupave na ulici Jána Ondruša

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Jána Ondruša v Stupave v cene 500,- € má priemernú cenu 1-izbového bytu v Stupave. Rozloha má priemernú rozlohu 1-izbového bytu v Stupave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 1-izbového bytu v Stupave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0902158.., uveďte číslo ponuky ZR-HL...

Kontaktujte

Helena Lukačinová

Helena Lukačinová

0902158.. zobraziť 0902158721

RELCOM

RELCOM

Masarykova 21, Košice 040 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha43 m²
Poschodie1
Počet poschodí3
Počet izieb1
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciazápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-HL-204 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.