Na prenájom garsónka, Hrnčiarovce nad Parnou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Hrnčiarovce nad Parnou
Ulica.: Centrum
26 m²
1
prenájom - Garsónka
350,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

39147x zobrazená v zozname / 2744x zobrazená detailne / 51x zobrazená detailne tento mesiac

Na prenájom garsónka- situovaná v obci Hrnčiarovce nad Parnou. Dispozícia: izba s kuchynskou linkou, kúpeľňa so sprchovým kútom a s WC. K dispozícii je i chladnička. Ihneď voľné - maximálne 3 osoby. V blízkosti sú potraviny, zastávka, fast food, ihrisko. Trnava je vzdialená 1 km. Mesačné nájomné je 350,- eur vrátane energií+ zábezpeka vo výške 200,- eur. Voľné ihneď.
V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis - od vyhotovenia nájomných zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti. Kontakt:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu garsónky v Hrnčiarovciach nad Parnou na ulici Centrum

Inzerovaný garsónku na ulici Centrum v Hrnčiarovciach nad Parnou v cene 350,- € má priemernú cenu garsónky v Hrnčiarovciach nad Parnou. Rozloha má priemernú rozlohu garsónky v Hrnčiarovciach nad Parnou.

Podrobné informácie

Celková rozloha26 m²
Úžitková plocha26 m²
Počet izieb1
Statusaktívne
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanieáno
Parkovanievonkajšie
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-SA-174 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny