Pekný kompletne prerobený 1-i byt na prenájom blízko Lesoparku

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Prievidza
Ulica.: V. Benedikta
38 m²
prenájom - 1-izbový byt
370,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4045x zobrazená v zozname / 283x zobrazená detailne / 36x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom kompletne prerobený a čiastočne zariadený 1-izbový byt v Prievidzi na sídlisku Kopanice, ul. V. Benedikta. Plocha: úžitková 38 m2.

Nachádza sa na 1. poschodí z 5 s výťahom. Podlaha: plávajúca (kuchyňa, spálňa), keram. dlažba (predsieň, kúpelňa). Steny: sádrové stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút, skrinka so zrkadlom (bude aj nová práčka). Vybavenie kuchyne: nová kuchynská linka, chladnička, mikrovlnka, kuchynský riad. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia (v r. 2024, v byte po rekonštrukcii ešte nikto nebýval). Konštrukcia objektu: zateplená. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: vstavaná skriňa v spálni. Okná sú orientované na západ.

Výhody: čerstvo a kompletne zrekonštruovaný byt, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, ihriská, bezplatné a bezproblémové parkovanie, nový výťah, blízkosť Lesoparku, zdravotné stredisko, zastávka MHD, kompletná občianska vybavenosť...

Cena 370€/mesiac vrátane energií. Pri preberaní bytu sa platí 1. nájomné, vratný depozit vo výške 370€ a rezervačná záloha tiež vo výške 370€.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 1-izbového bytu v Prievidze na ulici V. Benedikta

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici V. Benedikta v Prievidze v cene 370,- € je o 14 € lacnejší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Prievidze. Rozloha je o 1 meter menšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Prievidze. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 1-izbového bytu v Prievidze. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421907.., uveďte číslo ponuky ZR-13...

Pozícia realitnej ponuky

370,- €
Cena nehnuteľnosti 325,- € 370,- €
38 m²
Úžitková plocha 35 m² 38 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha38 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300047174 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.