Prenajmeme nadštandardný 1 izbový byt, 1. mája, Vráble

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Vráble
Ulica.: 1. mája
39 m²
úplne prerobený
prenájom - 1-izbový byt
450,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

3810x zobrazená v zozname / 297x zobrazená detailne / 297x zobrazená detailne tento mesiac

EXKLUZÍVNA PONUKA.

Ste náročný klient a hľadáte prenájom v meste Vráble? Dávame Vám do pozornosti exkluzívnu ponuku nadštandardného 1 izbového bytu nachádzajúceho sa na 2. poschodí zrekonštruovaného bytového domu na ulici 1. mája vo Vrábľoch.

Tento byt s úžitkovou plochou 39 m2 vrátane balkónu je určený pre náročnejších klientov, nakoľko bol kompletne a moderne zrekonštruovaný na konci roka 2019.

Obývacia izba je spojená s kuchyňou a súkromie poskytuje oddelená spálňa. Do kuchynskej linky vyrobenej na mieru sú zabudované spotrebiče – chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, varná doska, elektrická rúra a práčka. V časti obývacej izby je pohovka, konferenčný stolík, skrinka pod TV a TV. Spálňa s priestranným roll-dorom, manželskou posteľou s kvalitnými matracmi, nočnými stolíkmi a komodou. Zmenené dispozičné riešenie kúpeľne – murovaný sprchový kút so sklom, toaleta so závesným systémom Geberit a zrkadlo s podsvietením. Chodba so zrkadlom a vešiakovou stenou. Oproti fotografiám je byt zútulnený bytovými doplnkami - záclony, závesy a pod..

Tento byt Vám ponúkne teplo domova.



Určite Vás zaujíma cena tohto prenájmu, ktorá je 450€/mesiac vrátane zariadenia, energií, poplatku za internet a TV. Pri podpise zmluvy sa skladá depozit vo výške 1-mesačného nájmu.

Uprednostňujeme spoľahlivého nájomcu na dlhodobý prenájom. Vhodné pre max. 1-2 dospelé a pracujúce osoby, bez domácich zvierat.

Voľný podľa dohody.



Energetický certifikát nie je vypracovaný.

Ak je pre Vás táto ponuka zaujímavá, dohodnite si obhliadku na telefónnom čísle alebo prostredníctvom e-mailu

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha39 m²
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno