Prenájom, 1 izbový byt, Dúbravka, Landauova ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Landauova
40 m²
8
6
1
po rekonštrukcii
prenájom - 1-izbový byt
480,- €
Ponúknite vlastnú cenu

772578x zobrazená v zozname / 34140x zobrazená detailne / 76x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom novo zrekonštruovaný 1 izbový byt vyhľadávanej lokalite v Dúbravke na Landauovej ulici. Byt sa nachádza na 6/8 poschodí. Byt je kompletne vybavený: práčka, chladnička, mikrovlnka, sporák, rozkladacia sedačka. Byt má veľkú 6 metrovú lodžiu s nádherným výhľadom. V okolí je kompletná občianska vybavenosť: MHD zastávky, Tesco expres, Lidl, Billa, lekáreň, poliklinika, pošta, reštaurácie atď. Cena prenájmu je 480,-EUR vrátane energií.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 1-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka na ulici Landauova

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Landauova v Bratislave - Dúbravka v cene 480,- € je o 96 € lacnejší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka. Rozloha je o 2 metre väčšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 12 jednoizbových bytov v Bratislave - Dúbravka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903.., uveďte číslo ponuky ZR-47...

Podrobné informácie

Celková rozloha40 m²
Úžitková plocha40 m²
Poschodie6
Počet poschodí8
Počet izieb1
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Lódžiaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-473308 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.