Prenájom 3 izb. bytu na Sibírskej ul., Nové mesto

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Sibírska
66 m²
7
6
3
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
740,- € Energie:
160 € / mes
+160,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

4317x zobrazená v zozname / 150x zobrazená detailne / 150x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom kompletne zariadený 3 - izbový byt na Sibírskej ulici v mestskej časti  Bratislava – Nové Mesto. Byt sa nachádza na 6 poschodí zo 7. Orientácia bytu je na J. V bytovom dome je výťah. Parkovanie možné v okolí. Poloha bytového domu zaručuje dobrú náväznosť na centrum, tiché prostredie plné zelene a komplexnú občiansku vybavenosť. Byt je k dispozícii od 1.6.2024.

Dispozícia:


Byt s výmerou 66 m² sa nachádza na 6. poschodí a je dobre dispozične riešený. K bytu prislúcha balkón o celkovej výmere 6 m2, na ktorý je prístup zo spálne. Byt pozostáva z veľkej vstupnej chodby, šatníka, kúpeľne, samostatného WC, obývacej izby, kuchyne a dvoch spálni.V byte sa nachádza vlastné kúrenie- kotol. K bytu prislúcha spoločná miestnosť na odkladanie bicyklov/kočíkov.

Vybavenie bytu:


Byt sa prenajíma kompletne zariadený.Výška prenájmu je 740EUR /mesiac + 160EUR energie. V cene je aj TV (základné programy). Byt je dostupný ihneď. Vhodný pre 2 osoby. V byte sú zakázané domáce zvieratá a fajčenie vo vnútorných priestoroch bytu.

Lokalita:


Výborná poloha v širšom centre mesta s dobrou dostupnosťou a napojením  MHD na všetky smery. Dostatok zelene a dobré parkovanie. Komplexná občianska vybavenost- Billa, OD Slimák, nemocnica, školy a ostatná vybavenosť. V dostupnosti 20 minút pešou chôdzou OC Polus, plaváreň Pasienky, NTC, futbalový štadión, športová hala, zimný štadión či jazero Kuchajda. Možnosť relaxu v prírode – Ahoj, Koliba či Kamzík.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto na ulici Sibírska

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 13 trojizbových bytov v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

740,- €
Cena nehnuteľnosti 740,- € 950,- €
66 m²
Celková rozloha 63 m² 124 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha66 m²
Poschodie6
Počet poschodí7
Počet izieb3
Statusaktívne
Balkónáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátA
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--205 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.