PRENÁJOM moderného, zariadeného 2i. bytu, klimatizácia v širšom centre

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Šancová
43 m²
6
2
2
úplne prerobený
nie
áno
prenájom - 2-izbový byt
500,- € Energie:
250 € / mes
+250,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

22667x zobrazená v zozname / 1420x zobrazená detailne / 533x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na PRENÁJOM moderne zrekonštruovaný a príjemne zariadený 2 izbový byt s klimatizáciou v širšom centre Bratislavy - Nové Mesto v tesnej blízkosti Trnavského mýta na Šancovej ulici.

DISPOZÍCIA a VYBAVENIE:


Šikovný bytík sa nachádza na 2.poschodí 6.poschodového pavlačového bytového domu, ktorý je po čerstvej rekonštrukcii (zateplenie fasády, výmena stúpačiek, spoločné priestory, rekonštrukcia a osvetlenie pavlače). Výmera bytu je 43 m2 a je orientovaný do dvoch strán zeleného vnútrobloku mimo hlavnej cesty. Okrem rekonštrukcie bytového domu prebehla aj vnútorná kompletná a moderná rekonštrukcia. Vstup do bytu je cez uzamykateľnú zrekonštruovanú pavlač, ktorá ponúka možnosť posedenia pri rannej kávičke či večernom relaxe. Za bezpečnostnými dverami sa nachádza komunikačná vstupná chodbička, po ľavej strane vstup do samostatnej toalety s prirodzeným vetraním (WC, umývadlo), ďalej po ľavej strane samostatná moderná kúpeľňa (2 x umývadlo, vaňa, automatická práčka). Centrálnu časť bytu tvorí obývacia izba (sedačka, kreslo, konferenčný stolík, podsvietené barové sedenie so stoličkami, rozkladacie plnohodnotné jedno lôžko, TV, jedálenský stôl so stoličkami) s kompletne vybavenou modernou kuchyňou (umývačka riadu, mikrovlnka, digestor, plynová varná doska, teplovzdušná elektrická rúra, chladnička s mrazničkou). Cez obývaciu izbu sa prechádza do samostatnej spálne (manželská posteľ, roldor). K zvýšeniu komfortu bývania slúži v letných mesiacoch žiadaná klimatizácia. V cene nájmu je k dispozícii televízia a internet.

LOKALITA:


Nehnuteľnosť sa nachádza v žiadanej a veľmi vyhľadávanej časti Bratislavy na hranici mestských časti Nové Mesto III. a Staré Mesto I., v stabilizovanom území na okraji rezidenčnej zóny s mimoriadne dobrým prístupom. Jedná sa o jednu z najlepšie dostupných lokalít v meste z ktoréhokoľvek smeru, vrátane výbornej dostupnosti z Hlavnej železničnej stanice nielen do centra mesta, ale aj do iných mestských častí. Veľkým benefitom je kvalitná a kompletná občianska vybavenosť: do 10 min. je obchodné centrum Centrál, tradičná mestská Tržnica, potraviny LIDL, KRAJ, STEINERKA Bussiness Center, Zimný štadión Ondreja Nepelu, parky, v tesnej blízkosti sú rôzne školy, škôlky, úrady, pošta a kultúrne možnosti. V blízkosti sú umiestnené zástavky MHD na všetky možné smery – dôležitý dopravný uzol Trnavské a Račianske mýto. Dopravné spojenie s centrom mesta je cca. 5 min. Kúsok sa nachádza známa Koliba a Ahoj na relax, prechádzky či športové vyžitie. Táto poloha spĺňa všetky atribúty pre aktívnych a náročných mestských ľudí – oddych v blízkej prírode, občiansku vybavenosť, napojenie na hlavné dopravné tepny a mestskú hromadnú dopravu v pešej dostupnosti.

CENA:


Cena prenájmu je 750,- euro/mesiac vrátane energií (500 + 250). Byt je k dispozícii ihneď.
V prípade záujmu o obhliadku a bližšie informácie: Ing. Petra Orda-Oravcová mobil: , e-mail:

PASS Reality – reality, ktoré vám PASSujú.



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto na ulici Šancová

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Šancová v Bratislave - Nové Mesto v cene 500,- € je o 36 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. Rozloha je o 17 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 29 dvojizbových bytov v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0904505.., uveďte číslo ponuky ZR-PO...

Pozícia realitnej ponuky

500,- €
Cena nehnuteľnosti 400,- € 1.100,- €
43 m²
Celková rozloha 41.73 m² 80 m²
43 m²
Úžitková plocha 43 m² 80 m²

Kontaktujte

Ing. Petra Orda-Oravcová

PASS REALITY

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

PASS REALITY

Námestie Mateja Korvína 1, Bratislava 811 07

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha43 m²
Úžitková plocha43 m²
Poschodie2
Počet poschodí6
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciaseverozápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-PO-60 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.