Priestranný 2 izbový byt s balkónom v TOP LOKALITE, Ružinov - Štrkovec

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Herlianska
52.17 m²
3
3/posledné poschodie
2
úplne prerobený
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
205.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

39665x zobrazená v zozname / 6654x zobrazená detailne / 68x zobrazená detailne tento mesiac

Realitný expert Mgr. Michal Gróf, RSc. Vám ponúka exkluzívnu ponuku v TOP lokalite Bratislavy.

Ide o priestranný 2-izbový byt s balkónom, ktorý sa nachádza v tehlovom bytovom dome na 3. poschodí vo vyhľadávanej lokalite Štrkovca na ulici Herlianska. Byt má celkovú rozlohu 56,55m2 vrátane príslušenstva.

BYT:
Samotný byt ponúka 2 nepriechodné izby, samostatnú kuchyňu, chodbu, kúpeľňu a WC s úžitkovou plochou 52,17 m2. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou pred pár rokmi. Vymenené boli el. rozvody, nová el. poistková skriňa, nové stierky, znížené sadrokartónové stropy v kuchyni a izbe s bodovými LED svetlami. Ďalej boli menené radiátory, nové interiérové dvere s obložkovou zárubňou, majitelia si menili stúpačky. V byte je položená plávajúca podlaha s dreveným dekórom. V obývačke je na stene bridlicový kamenný obklad, stropné pocitové LED podsvietenie. Biele plastové okná so žalúziami a sieťkami v celom byte. Kuchynská linka DECODOM robená na mieru so vstavanými spotrebičmi (el. digestor do komína, el. rúra, plynová varná doska, vstavaná práčka, silgranitový drez). V kuchyni je ďalej zabudované vstavané rádio s reproduktormi v strope. V kúpeľni nájdeme svetlík so sklobetónu a tiež zaujímavú atypickú rohovú vaňu, či rebrinový radiátor. Zabudované WC s odvetraním. V chodbe je vstavaná skriňa. Byt má vstupné bezpečnostné dvere. K bytu prislúcha aj pivničná kobka v suteréne domu. Na balkóne je nastaviteľná markíza.

skopírujte odkaz a pozrite si virtuálnu prehliadku: https://my.matterport.com/show/?m=tshxAAcdJXT

BYTOVÝ DOM:


Bytový dom je postavený s tehly, skolaudovaný v r. 1963. Zateplená bola západná štítová stena domu. Vchodové vstupné hliníkové dvere. Strecha bola izolovaná. Na poschodí 3 byty. Bytový dom je bez výťahu. Východ z bytového domu z dvoch strán.

LOKALITA:


Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Cez školy, škôlky, stredné či vysoké školy. V pešej dostupnosti do 1 min. zástavky MHD(bus, električka). Reštaurácie, puby, lekárne, bankomaty, trh, Slovnaft pumpa či iné ďalšie služby hneď v blízkosti bytového domu. Skvelá lokalita, veľa detských ihrísk, parkov a zelene, výborná lokalita aj pre psičkárov. Milí susedia. Parkovanie je možné pod domom, alebo v jeho okolí. Za pár minút pešo sa tiež dostanete na Štrkovecké jazero, či na Polikliniku, Ružinovskú nemocnicu, či hokejový štadión.

Zálohový predpis je 110EUR/2 osoby (+ elektrina, plyn, internet)

Cena bytu je 205.000,-EUR



V prípade Vážneho záujmu nás neváhajte kontaktovať:

Mgr. Michal Gróf, RSc.


mobil:
e-mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Herlianska

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Herlianska v Bratislave - Ružinov v cene 205.000,- € je o 3.881 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 5 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 49 dvojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911.., uveďte číslo ponuky ZR-68...

Pozícia realitnej ponuky

205.000,- €
Cena nehnuteľnosti 96.000,- € 390.000,- €
56.55 m²
Celková rozloha 32.47 m² 100.5 m²
52.17 m²
Úžitková plocha 32.47 m² 95 m²

Kontaktujte

Mgr. Michal Gróf, RSc.

EPIC HOME

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

EPIC HOME

Dr. Vladimíra Clementisa 3222/10, Bratislava 821 02

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha56.55 m²
Úžitková plocha52.17 m²
Poschodie3/posledné poschodie
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statuspredané
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajužná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-683329 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny