3i byt po rekonštrukcii, 65m2, Hlohovec

Štát.: Slovensko
Mesto.: Hlohovec
Lokalita.: Hlohovec
65 m²
neuvedené
predaj - 3-izbový byt
124.950,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2845x zobrazená v zozname / 209x zobrazená detailne / 37x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 3-izbový byt po kompletnej rekonštrukcii vo výbornej lokalite blízko školy, škôlky a obchodov v Hlohovci.

Nehnuteľnosť sa nachádza v panelovom bytovom dome so zateplenou strechou. Výmera bytu je 65m2 a je po kompletnej rekonštrukcii - murované jadro, rozvody elektriny, podlahy, sadrokartónové stropy + (bodové osvetlenie), interiérové dvere a obložkové zárubne,....

Dispozícia a vybavenie: Vstupná chodba, kuchyňa s kuchynskou linkou, elektrickou rúrou a sporákom, komora, obývacia izba so vstupom na loggiu, dve samostatné izby, kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatné wc.

Mesačné náklady: 120€ + elektrina a plyn podľa vlastnej spotreby. K bytu prislúcha pivnica a tiež spoločná odkladacia miestnosť pre celý bytový dom ("kočikáreň"). Nachádza sa vo vyhľadávanej lokalite blízko školy, škôlky, obchodov, reštaurácií. Parkovanie pred bytovým domom.

Mesto Hlohovec má priame napojenie na diaľnicu D1 a kompletnú občiansku vybavenosť. Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu o túto ponuku nás neváhajte kontaktovať telefonicky na , alebo e-mailom na

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Hlohovci

Pozícia realitnej ponuky

124.950,- €
Cena nehnuteľnosti 95.000,- € 195.990,- €
65 m²
Rozloha pozemku 59 m² 83 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku65 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Postavené zpanel

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-53267 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny