RADO|Na predaj 3–izb.byt, 66 m², Trenčín, ul. Zlatovská

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Zlatovská
66 m²
2
2
úplne prerobený
áno
nie
áno
predaj - 3-izbový byt
138.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7396x zobrazená v zozname / 692x zobrazená detailne / 363x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality ponúka na predaj 3 izbový byt 66 m² na ulici Zlatovská v Trenčíne. Byt sa nachádza na 2. Poschodí v lokalite, kde sídlia firmy. Byt bol nadstavený nad firmou, čo je veľká výhoda, pretože od 17 tej hodiny a cez víkendy, kedy sa zatvárajú firmy je tam úplný kľud a ticho. Na tomto poschodí sú iba dva byty a pod bytmi sú kancelárie.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanou skriňou, z ktorej sa ide do kúpeľne s WC a sprchovým kútom, ďalej do veľkej obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou, ktorá je plne vybavená novými spotrebičmi vrátane umývačky riadu a chladničky s mrazničkou. Ďalej sa ide do detskej izby a spálne. V celom byte je moderné osvetlenie, taktiež klimatizácia, hlinikové vonkajšie žalúzie na ovládanie a predpríprava na pripojenie na internet. Byt ma samostatné kúrenie s termostatom. Parkovanie je vyhradené priamo pri objekte. Byt bol kompletne nadstavený a dokončený v roku 2024.

Cena bytu je 138.000€ a voľný je ihneď.


Byt sa nachádza v blízkosti potravín, autobusovej zastávky, školy, škôlky a reštaurácií.
Miroslava Kováčová

RADO Reality Group


Tel.:
e-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak, a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Trenčíne na ulici Zlatovská

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Zlatovská v Trenčíne v cene 138.000,- € je o 3.363 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Trenčíne. Rozloha je o 9 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 19 trojizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421903.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

138.000,- €
Cena nehnuteľnosti 72.500,- € 320.892,- €
66 m²
Úžitková plocha 61 m² 222 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha66 m²
Poschodie2
Počet poschodí2
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2529 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.