ŠTARTOVACÍ 3-IZBOVÝ BYT, ALŽBETIN DVOR, TERASA, ZÁHRADA, PARKOVANIE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Miloslavov
Ulica.: Jedľová
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
204,90 €
Ponúknite vlastnú cenu

15572x zobrazená v zozname / 955x zobrazená detailne / 310x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame moderný štartovací 3-izbové byt s rozľahlou záhradou v novovybudovanej lokalite v Miloslavove - časť Alžbetin dvor. Byt sa nachádza v rodinnom dome s tromi bytovými jednotkami. Výmera je 79,54 m2 + terasa 14 m2. K bytu prislúcha aj veľkorysá záhrada o výmere a dve parkovacie miesta. Byt je dokončený v kvalitnom štandarde obsahujúcim sanitu a batérie značiek Villeroy & Boch a Grohe, veľkoformátová dlažba 60x120 v samostatnom WC a kúpeľni, vinylová podlaha v celom byte a interiérové dvere. Bývanie je vhodné pre mladé páry a rodiny, ktoré hľadajú svoje prvé bývanie. Veľkou výhodou je, že ponúkame dva byty v tejto lokalite.

byt je veľmi dobre dispozične riešený, je rozdelený na dennú a nočnú časť. Pozostáva zo vstupnej predsiene, obývacej izby s kuchynskou časťou a východom na terasu/záhradu, chodby, samostatné WC, kúpeľňa a dvoch izieb s priestorom na šatníkovú skriňu a východom na terasu/záhradu.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* lokalita: Miloslavov - Alžbetin dvor
* celková podlahová plocha: 79,54 m2 (byt) + 14 m2 (terasa)
* celková výmera pozemku: 122 m2 alebo 168 m2
* stav bytu - novostavba
* kolaudácia 2022
* kúrenie: podlahové / vlastný kotol
* parkovanie: vlastné vonkajšie parkovacie státie
* dve nepriechodné izby

LOKALITA A OKOLIE:


Byt sa nachádza v novo vybudovanej lokalite, ktorá ponúka plnohodnotnú občiansku vybavenosť. V blízkosti sa nachádza pošta, škôlka, škola, reštaurácie, potraviny, OC Miloslavov, BILLA, do pár minút chôdze sa tu nachádza aj fitnescentrum a plaváreň. Dopravné spojenie do Bratislavy je zabezpečené priamym vlakovým spojením (25 minút), autobusovou prímestskou dopravou a novou rýchlostnou cestou D4, R7. Milovníkov aktívneho oddychu poteší cyklotrasa a krásna príroda v okolí bytového domu.

CENA NEHNUTEĽNOSTI:


1. byt - 204.900,-EUR
2. byt - 209.900,-EUR

ID: 8182118


© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Miloslavove na ulici Jedľová

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 3-izbového bytu v Miloslavove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421901.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Podrobné informácie

Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8182118 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny