TUreality ponúka 3i byt v Karlovej Vsi, Hlaváčikova ul., 63m2.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
63 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - 3-izbový byt
178.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

19023x zobrazená v zozname / 1261x zobrazená detailne / 344x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 3i byt na ulici Hlaváčikovej ulici v Karlovej Vsi - Dlhých dieloch. Byt má výmeru 62,86 m2 + 2,5 m2 lodžia a nachádza sa na 4. poschodí v 6.podlažnom bytovom dome s výťahom. K bytu prislúcha pivničná kobka v suteréne BD. Orientovaný je na SZ a JV s pekným výhľadom na Rakúsko a priľahlý park.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, troch samostatných nepriechodných izieb, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a lodžie. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou - bezpečnostné dvere, plastové okná s roletami (nedávno boli nanovo pretesnené). Plávajúce podlahy sú v celom byte. Kúpeľňa je s vaňou + práčka. V hale je veľká šatníková skriňa. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou so spotrebičmi elektrická rúra, mikrovlnka, digestor, chladnička na víno. Mesačné náklady sú cca 200,-Eur + elektrina.
Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Karlovej Vsi v tesnom susedstve lesa. Ide o jeden z posledných panelových domov postavaných v Bratislave začiatkom 90.rokov. O celý bytový dom a aj jeho okolie je veľmi dobré starané. Tento rok boli v celom dome menené kompletne všetky stúpačky. V blízkom okolí je kompletná občianska vybavenosť a dobrá dostupnosť do centra mesta. V pešej vzdialenosti sú obchody, ZŠ, MŠ, pošta, banka, reštaurácie, MHD a všetky potrebné služby.
Cena bytu je 178.000,-Eur + sprostredkovateľská provízia RK.
Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum , alebo mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 15 trojizbových bytov v Bratislave - Karlova Ves. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421 41.., uveďte číslo ponuky ZR-51...

Pozícia realitnej ponuky

178.000,- €
Cena nehnuteľnosti 169.000,- € 520.000,- €
63 m²
Rozloha pozemku 63 m² 64 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku63 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-51753 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny