TUreality ponúka na prenájom pekný 2i byt v Karlovej Vsi, Špieszova ul

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
53 m²
neuvedené
pôvodný
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
700,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

7531x zobrazená v zozname / 402x zobrazená detailne / 402x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na prenájom pekný 2i byt v staršej novostavbe na Špieszovej ulici v Karlovej Vsi. Byt má výmeru 50 m2 + 3 m2 lodžia a nachádza sa na 3. poschodí v 6. podlažnom tehlovom dome v centre Karlovej Vsi. Orientovaný je na západ.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky prepojenej s kuchyňou, samostatnej spálne, kúpeľne s WC, šatníka a lodžie. Prenajíma sa kompletne zariadený, stačí sa len nasťahovať a bývať. V byte je dostatok úložného priestoru, ktorý poskytuje samostatný šatník a veľká šatníková skriňa v spálni. V kúpeľni je sprchový kút, kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi vrátane práčky. Vhodný pre jednotlivca, resp. pár bez domácich zvierat.
Bytový dom sa nachádza v lukratívnej lokalite Karlovej Vsi v tesnom susedstve Parku SNP a Líščieho údolia. V pešej dostupnosti je kompletná občianska vybavenosť – Terno, lekáreň, reštaurácie, OD Centrum, MHD zastávka. Výborná dostupnosť do centra mesta ako aj na bratislavský obchvat.
Cena mesačného nájmu je 700,-Eur + 130,-Eur energie vrátane internetu (pre max. 2 osoby). Voľný ihneď. Pri podpise NZ sa hradí 1x nájom, 1x Depozit vo výške mesačného nájmu a sprostredkovateľská provízia RK vo výške mesačného nájmu.
Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum , alebo mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 dvojizbových bytov v Bratislave - Karlova Ves. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421 41.., uveďte číslo ponuky ZR-53...

Pozícia realitnej ponuky

700,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 600,- €/mes. 990,- €/mes.
53 m²
Rozloha pozemku 53 m² 81 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku53 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Postavené ztehla
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-53030 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.