Veľký 3-izb.byt s LODŽIOU a BALKÓNOM, BA IV. Pod záhradami

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Pod záhradami
93.83 m²
7
5
3
čiastočne prerobený
áno
prenájom - 3-izbový byt
1.000,- €/mes. Energie:
350 € / mes
+350,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

24737x zobrazená v zozname / 678x zobrazená detailne / 407x zobrazená detailne tento mesiac

3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/FX

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom pekný priestranný KOMPLETNE ZARIADENÝ 3-izbový byt s LODŽIOU a BALKÓNOM v obľúbenej lokalite Bratislava IV. Dúbravka, na ulici Pod záhradami. Tento byt s celkovou podlahovou plochou 93,83 m2 (byt 87,83 m2, balkón 2 m2 a lodžia 4 m2) sa nachádza na 5. poschodí v 7-poschodovom zateplenom tehlovom bytovom dome s výťahom.
Je orientovaný na tri svetové strany (východ, západ a sever) a pozostáva z 2 samostatných spální, obývacej izby s jedálňou, kuchyne s francúzskym oknom, kúpeľne, samostatnej toalety s umývadlom a chodby. Okrem toho si môžete vychutnať vaše raňajky na lodžii v obývacej izbe alebo si užiť pohodlie na balkóne v spálni.
K bytu patrí pivnica o výmere 1,7 m2 v suteréne bytového domu.

Výhody:


❶ Vyhľadávaná lokalita
❷ Lodžia 4 m2

❸ Balkón 2 m2


❹ Veľkorysá rozloha 93,83 m2
❺ Podlahové kúrenie

STAV BYTU:


Bytový dom bol skolaudovaný v roku 1999. Byt je KOMPLETNE ZARIADENÝ nábytkom a vybavený elektro-spotrebičmi. V kuchyni je kuchynská linka so sklo-keramickou varnou doskou, elektrickou rúrou, práčkou, chladničkou a mrazničkou. V celom byte sú plastové okná s interiérovými žalúziami, v izbách je drevená podlaha, dlažba je v kúpeľni, WC a vo vstupnej chodbe. V kúpeľni je vírivá vaňa, sprchovací kút a 2 umývadlá. V kuchyni, v kúpeľni a WC je PODLAHOVÉ KÚRENIE. V byte je dostatok úložného priestoru (veľké vstavané skrine sú na chodbe a v spálni).
Bytový dom je čistý, udržiavaný, vchod je na magnetický čip, v bytovom dome boli rekonštruované stúpacie rozvody a má energetický štítok B.

PLATBY:


Nájomné 1000,- eur plus zálohové platby za energie a služby spojené s užívaním bytu vo výške 350,- eur. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý mesiac nájmu, depozit vo výške jednomesačného nájomného 1350,- eur (depozit bude vrátený po ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške polovice jednomesačného nájomného 675,- eur.

LOKALITA:


Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej tichej časti Dúbravky s výbornou občianskou vybavenosťou v okolí (Billa, Lidl, OD Saratov, obchodné centrum Dubrawa s Tescom, lekárne, zdravotné stredisko, školy, škôlky, posilňovňa, reštaurácie...) a s výbornou dostupnosťou do centra mesta a na obchvat autom alebo MHD (autobusy a električky). Pred bytovým domom je krásny veľký multifunkčný ŠPORTOVÝ AREÁL s parkom a BRITSKÁ ŠKOLA s vlastným školským ihriskom. Neďaleko je aj nákupné centrum Borry Mall s kinom CINEMAX. Lokalita svojim obyvateľom ponúka rôzne športové aktivity, cyklistické a turistické trasy (Devínska Kobyla), zimný štadión, bedmintonovú halu, futbalové ihriská, tenisové kurty, ale aj kúpalisko.

Nenechajte si ujsť túto skvelú príležitosť. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si obhliadku tohto priestranného bytu.

/ PRENÁJOM / 3 – IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA IV. DÚBRAVKA / ULICA POD ZÁHRADAMI / 93.83 m2 / ZARIADENÝ / BALKÓN / LODŽIA / PODLAHOVÉ KÚRENIE /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka na ulici Pod záhradami

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Pod záhradami v Bratislave - Dúbravka v cene 1.000,- €/mes. je o 278 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka. Rozloha je o 7 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 trojizbových bytov v Bratislave - Dúbravka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0948.., uveďte číslo ponuky ZR-AC...

Pozícia realitnej ponuky

1.000,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 650,- €/mes. 1.300,- €/mes.
93.83 m²
Celková rozloha 74 m² 132.67 m²
93.83 m²
Úžitková plocha 70 m² 120 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha93.83 m²
Úžitková plocha93.83 m²
Poschodie5
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AC-1572F ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.