REZERVOVANÉ - príjemný a moderný 2i byt v novostavbe NOBELOVA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Nobelova
59.56 m²
9
2
2
áno - 1 auto
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

31583x zobrazená v zozname / 1213x zobrazená detailne / 385x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj príjemný 2i byt s priestrannou loggiou v 5 ročnej novostavbe - projekt NOBELOVA. Moderná dispozícia (verzia so samostatným WC), dostatočná veľkosť - 59,56m2 (byt 53,58m2, loggia 4,55m2, pivnica 1,43m2) ideálne poschodie 2/8, vhodná orienácia SZ. V lete Vám čas v obývacej izbe iste spríjemní vstavaná klimatizácia. Predaj vrátane časti zariadenia, tým pádom vhodné aj ako zaujímavá investícia na prenájom. Možnosť dokúpenia parkovacieho miesta v podzemnej garáži v cene 18.000,-€.

LOKALITA:


Atraktívna lokalita pre rodiny s deťmi, aktívnych ľudí aj staršiu generáciu. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (základná škola, škôlky, pošta, supermarket, reštaurácie, bary, vlaková stanica Vinohrady v pešej dostupnosti). Výborná dostupnosť do centra mesta (spoj MHD priamo pred domom /č.51/, električka v pešej dostupnosti /č.3 a 7/). V blízkosti sa nachádza taktiež park Nobelova záhrada s obľúbeným detským ihriskom.

3D obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=1U2jbHva3Dx

Neváhajte ma kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto na ulici Nobelova

Rozloha je o 11 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 29 dvojizbových bytov v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR-HT...

Kontaktujte

Tibor Hinca

Tibor Hinca

hovorím po slovensky
0905626.. zobraziť 0905 626765

TIMA Real, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

TIMA Real, s.r.o.

Hlavná 26/34, Michalská pasáž, Trnava 917 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha59.56 m²
Úžitková plocha59.56 m²
Poschodie2
Počet poschodí9
Počet izieb2
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciaseverozápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-HT1-321 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.