2 Apartmány Cyprus SOLD/PREDANÉ !!!

Štát.: Cyprus
Mesto.: Acheritou
Lokalita.: Iskele
predaj - Rekreačný apartmán
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

20170x zobrazená v zozname / 828x zobrazená detailne / 170x zobrazená detailne tento mesiac

2 Apartmány Cyprus SOLD. Ďakujeme za dôveru

Mezei&Mezei vám ponúka na predaj v exkluzívnom zastúpení AFIK GROUP. Štúdiový apartmán vo výstavbe v komplexe CAESAR RESORT na severnom Cypruse. Tento konkrétny apartmán sa nachádza na 9. poschodí apartmánovej budovy a disponuje podlahovou plochou 56 m2 + 8 m2 terasa.

Možnosť rôznych spôsobov financovania napr. možnosť splátky 30% z celkovej hodnoty pri podpise kúpnej zmluvy a následne mesačná splátka po dobu až 8 rokov bez úroku !!!

Dokončenie apartmánov je k dispozícii vo verziách Standard alebo príplatková verzia Design. Viac informácii o celom projekte a dostupných apartmánoch na : https://www.mezeireality.sk/nase-projekty/projekt-caesar

Po skopírovaní linku do prehliadača.

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-772728 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.