2-izb.byt s TROMA LODŽIAMI na začiatku Lamača, Heyrovského

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Lamač
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Lamač
Lokalita.: Bratislava - Lamač
Ulica.: Heyrovského
74.22 m²
11
3
2
čiastočne prerobený
áno
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
189.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

9484x zobrazená v zozname / 904x zobrazená detailne / 341x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/QX

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj priestranný 2-IZBOVÝ BYT s TROMA LODŽIAMI situovaný v tichej lokalite Bratislava IV. Lamač na ulici Heyrovského. Byt má celkovú podlahovú plochu 74,22 m2 (byt 63,22 m2, 3x lodžia 10 m2 a pivnica 1m2) a nachádza sa na 3. poschodí v 11-poschodovom dome s dvoma modernými výťahmi. Byt pozostáva zo vstupnej chodby s KOMOROU/ŠATNÍKOM, chodby so VSTAVANOU SKRIŇOU, priestrannej kuchyne so vstupom na lodžiu, obývacej izby so vstupom na lodžiu, spálne so vstupom na lodžiu, kúpeľne s vaňou a samostatného WC.
Bytový dom je po kompletnej rekonštrukcii: zateplený, s novými výťahmi, zrekonštruovanými spoločnými priestormi, novými stúpačkami, kamerovým systémom a vstupom na čip.
V okolí je dostatok parkovacích miest a v prípade záujmu je možné prenajať garáž za cenu 65,-EUR/mesiac.

Výhody:


❶ Výborná dispozícia s nepriechodnými izbami
❷ tri lodžie
❸ komora/šatník
❹ klimatizácia

STAV BYTU:


Byt je PO ČIASTOČNEJ REKONŠTRUKCII, plávajúca podlaha, dlažba, KLIMATIZÁCIA, VSTAVANÁ SKRIŇA V CHODBE. Jadro a okná sú pôvodné. Byt sa predáva KOMPLETNE ZARIADENÝ NÁBYTKOM A SPOTREBIČMI (okrem TV a elektroniky) čo zahŕňa kuchynskú linku s plynovou varnou doskou, elektrickou rúrou a digestorom. V obývacej izbe nájdete pohodlnú sedaciu súpravu, konferenčný stolík a skrinku pod TV. Spálňa je vybavená manželskou posteľou a šatníkovou skriňou, pričom v byte je dostatok úložného priestoru.

LOKALITA:


Byt sa nachádza v atraktívnej lokalite plnej zelene na začiatku Lamača, blízko Malých Karpát, ktoré ponúkajú množstvo možností na relax a športové vyžitie (trailové trasy pre beh a MTB). V bezprostrednom okolí je nové detské ihrisko a hracia plocha pre deti.
V blízkosti sa nachádza zastávka MHD Vrančovičova a kompletná občianska vybavenosť. V pešej dostupnosti je CUKRÁREŇ a predajňa/servis bicyklov. V dostupnej vzdialenosti sa nachádza Lidl na Hodonínskej ulici obľúbené nákupné centrum BORY MALL. Výborné napojenie na diaľničný obchvat.
Tento byt je ideálny pre klientov, ktorí ocenia kvalitu bývania v peknom prostredí. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a zarezervujte si osobné stretnutie ešte dnes!

/ 2-IZBOVÝ BYT / KLIMATIZÁCIA / ZARIADENÝ / 3 X LODŽIA / BRATISLAVA IV. LAMAČ / HEYROVSKÉHO ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha74.22 m²
Úžitková plocha74.22 m²
Poschodie3
Počet poschodí11
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 3
Lódžiaáno - 3
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátC
Bezbariérový prístup áno
Orientáciajuhovýchodná

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky