2-izbový apartmán v Tatranskej Lomnici.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Poprad
Lokalita.: Tatranská lomnica
42 m²
predaj - Rekreačný apartmán
360.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

60384x zobrazená v zozname / 2488x zobrazená detailne / 280x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne iba u nás. Ponúkame na predaj krásny 2-izbový apartmán v Tatranskej Lomnici. Apartmán sa nachádza v štvorhviezdičkovom komplexe Hotela Kukučka**, v priamom centre Tatranskej Lomnice, iba 200m od stanice lanovky. Celková rozloha apartmánu 42m2, plus balkón 12m2, na 1/3 poschodí s parkovacím státim pri budove.
Apartmán pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby prepojenej s plne vybavenou kuchyňou a jedálňou, priestrannej spálni s king-size posteľou, veľkej kúpeľne spoločne s WC. Všetko vo vyššom štandarde, 2x TV atď..
Majiteľovi apartmánu prislúcha ako možnosť využívania k dispozícii v rámci budovy fínska sauna, lyžiareň, BBQ altánok, privátne fitness centrum a wellness centrum v hlavnej budove.
V rámci hotelového komplexu reštaurácia s barom, detský kútik, externý 24/7 monitoring spoločných priestorovm služby hotelovej recepcie, prípadne možnosť prenájmu so zaujímavým ročným výnosom, alebo vlastným prenájmom cez ubytovacie portály.
Z priestranného balkóna (obývačky a spálne) je priamy výhľad na skalnaté pleso a Lomnický štít.
(pri kúpe platcom DPH, je možnosť prenosu daňovej povinnosti)
V rámci hotelového komplexu je tu tiež k dispozícii reštaurácia s barom, detský kútik, meeting room, ako aj kongress room. Apartmán je možné prenajímať v rámci hotela so zaujímavým ročným výnosom. Viac info na apartmanlomnica.com. Ďalšie informácie na vyžiadanie.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja apartmánu v Tatranskej Lomnici

Pozícia realitnej ponuky

360.000,- €
Cena nehnuteľnosti 170.000,- € 850.000,- €
42 m²
Celková rozloha 41 m² 356 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha42 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--124 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny