2-izbový byt na predaj, Tesárske Mlyňany, okr. Zlaté Moravce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zlaté Moravce
Lokalita.: Tesárske Mlyňany
Ulica.: Hlavná
55 m²
2
2
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
68.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5645x zobrazená v zozname / 365x zobrazená detailne / 165x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkam na predaj 2-izbový byt / 55m2/ v obci Tesárske Mlyňany, okres Zlaté Moravce.

2-izbový byt na druhom poschodí z 2 sa nachádza v 6-bytovom zateplenom dome postavenom z kvadry. Rovná strecha je po rekonštrukcii. Spoločné priestory sú udržiavané. Svetlý byt má veľké plastové okná so sieťkami a žalúziami, podlahy plávajúca podlaha, keramická dlažba a PVC.

Dispozičné riešenie - vstupná chodba, 2x samostatné neprechodné izby /každá z izieb má výstup na priestranné balkóny/, kuchyňa, kúpeľňa, WC. K bytu patrí murovaná pivnica /cca 3m2/. Orientácia bytu je na juhovýchod.

IS elektrika 220V, obecná voda, plyn, kanalizácia.



V bytovom dome prebehla rekonštrukcia bytového domu – zateplenie bytového domu, strechy, vrátane klampiarskych konštrukcií, rekonštrukcia balkónov, výmena okien a vchodových dverí. Parkovanie tu je bezproblémové, lokalita s množstvom zelene. Majitelia bytov môžu využívať priľahlý pozemok na záhradky, vonkajšie posedenia a pod.

Možnosť ponechania zariadenia v byte.



Byt je kúpou voľný.

Energetický certifikát nie je vypracovaný.



Obec Tesárske Mlyňany má kompletnú občiansku vybavenosť. Blízke Zlaté Moravce / 6 km/poskytujú dostatok študijných aj pracovných možností. Dobré dopravné spojenie do okolitých miest Vráble, Nitra, Zlaté Moravce. Výjazd na rýchlostnú cestu R1 je vzdialený len 2 km.

Ak si hľadáte svetlý byt na bývanie, alebo hľadáte investičný byt na prenájom, tak táto ponuka je práve pre Vás. Viac informácií sa dozviete na tel. čísle alebo píšte na

Všetky naše ponuky nájdete na flem.sk

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha55 m²
Počet poschodí2
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Balkónáno - 2
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Postavené ziné
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Vaše hodnotenie ponuky