2 izbový byt v novostavbe HURBANOVA Banská Bystrica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Banská Bystrica
Ulica.: Hurbanova
48.5 m²
3
1
2
holopriestor
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
157.000,- € Uvedená cena je bez parkingu
Ponúknite vlastnú cenu

4883x zobrazená v zozname / 229x zobrazená detailne / 229x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkam na predaj atypický 2 izbový byt v novostavbe HURBANOVA, s lodžiou a parkovacím miestom v podzemnej garáži, na ulici J.M.Hurbana v Banskej Bystrici.
Byt sa predáva v stave holobyt, čo poskytuje novému majiteľovi možnosť dokončiť si byt podla vlastných predstáv. Je možnosť dokončenia bytu do štandardu po dohode s majiteľom.
Byt má rozlohu 48,5 m2, nachádza sa na 1NP. Bytový dom je s výťahom. Je slnečný a svetlý s francúzkymi oknami, orientovaný je na východnú stranu, má podlahové kúrenie, elektrické žalúzie, lodžiu o výmere 4,6 m2 , k bytu patrí pivničná kobka a parkovacie miesto v garáži. Dispozícia, viď pôdorys v galérii.
Parkovacie miesto je podmienkou kúpy bytu - cena parkovacieho miesta 25 000EUR. Pred bytovým domom je vybudovaná oddychová časť s jazierkom.
Cena bytu vrátane pivničnej kobky a parkovacieho miesta je 182 000EUR.
Byt je VOĽNÝ IHNEĎ, BEZ ŤARCHY a s možnosťou odpočtu DPH.
Bezkonkurenčná lokalita pri Mestskom parku plného zelene, možnosť všade dôjsť na pešo do 10 minút, či už centrum mesta, nemocnica, školy, obchodné centrá a ostatná občianska vybavenosť, taktiež priame napojenie na rýchlostnú cestu smer ZV, BA, KE, BR, RK....
Poskytujem kompletný realitný a právny servis, vrátane katastrálnych a notárskych poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv k nehnuteľnosti.
V prípade potreby financovania kúpy tejto nehnuteľnosti cez hypotekárny úver naši certifikovaní hypotekárni špecialisti, zabezpečujú služby finančného sprostredkovania v rámci komplexného predaja, zastúpené všetky banky.

Bližšie informácie a obhliadka na tel .

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha48.5 m²
Úžitková plocha48.5 m²
Poschodie1
Počet poschodí3
Počet izieb2
Stavholopriestor
Statusaktívne
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Energetický certifikátáno
Bezbariérový prístup áno
Orientáciavýchodná
Novostavbaáno