REZERVOVANÝ - 2i BYT 47m2 SVÄTOPLUKOVA UL., PEZINOK

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
Ulica.: Svätoplukova 33
47.08 m²
8
6
2
nie
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
Cena v RK možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

112052x zobrazená v zozname / 7433x zobrazená detailne / 389x zobrazená detailne tento mesiac

BYT NA SEVERE S KRÁSNYM VÝHĽADOM


Vo výhradnom zastúpení majiteľov ponúkame na predaj 2-izbový byt v Pezinku, sídlisko Sever, ul. Svätoplukova 33. Úžitková plocha bytu je 47,08 m2 a prislúcha k nemu laťková pivnica o výmere 1,32 m2, podlahová plocha spolu je teda 48,4 m2. Nachádza sa na 6. poschodí 8-poschodového bytového domu - panelovej stavby z roku 1984, ktorá prešla kompletnou rekonštrukciou v roku 2012 (zateplenie, strecha, spoločné priestory, stúpačky) s energetickým certifikátom typu B. Výťah bol menený v 2019.

Dostupná 3D obhliadka Vás prevedie dispozičným riešením bytu. Je orientovaný na západ a poskytuje tak z každej miestnosti výhľad na okolité vinohrady a Malé Karpaty. Byt sa predáva tak ako je vyobrazený, je čerstvo vymaľovaný a boli v ňom v roku 2007 menené okná a čiastočne prerobené WC, kúpeľňa a kuchyňa. Medzi fotografiami sa nachádza vizualizácia návrhu nového interiéru bytu. Na prízemí bytového domu sú okrem vlastnej pivnice k dispozícii až dve spoločné kočíkárne.

Technické vybavenie a špecifikácie:


- podlahy: laminátové parkety z roku 2015 a dlažba
- plastové okná s izolačným dvojsklom z roku 2007, v roku 2021 vymenené tesnenie na oknách a vnútorné žalúzie
- kúpeľňa: oceľová vaňa, keramické umývadlo; závesné WC typu Geberit
- kúrenie je ústredné - centrálna plynová kotolňa na sídlisku (aj zdroj teplej vody), oceľové radiátory s digitálnymi meračmi tepla
- klimatizácia - jedna jednotka z roku 2016
- biokrb
- elektrický vrátnik
- optický internet

Predpísané náklady na byt sú 160€ správcovi bytového domu (zahŕňa zálohové platby za SUV, TUV, kúrenie, fond opráv pre 1 osobu), plus mesačné zálohové platby za elektrinu 30€ a plyn 5€ + TV/internet (poskytovateľ SWAN / 4ka). Mesačne tvoria náklady celkovo teda sumu približne 195€. Byt je kúpou voľný.

Okolie bytového domu pôsobí veľmi príjemným dojmom, tvorí ho zeleň a táto lokalita je obľúbená najmä pre možnosť športového vyžitia či rekreácie v prírode (Areál Rozálka, prechádzka/šport medzi vinohradmi, k rybníku - 15min pešo). V bezprostrednom okolí je dostatok parkovacích miest a autobusová zastávka je len 100 m od vchodu. Taktiež má veľmi dobrú občiansku vybavenosť - materské i základné školy, detské ihriská, detský lekár, potraviny CBA/Terno/pekáreň, lekáreň, pošta, reštaurácie/puby, kúpalisko, amfiteáter. Takmer všetko je vzdialené do 5-10min pešej chôdze, do centra mesta je to 1,5km (20-25min chôdzou).

Devízou tohto bytu je jednoznačne spomínaný výhľad na pezinské vinohrady, blízkosť k okolitej prírode a tiež fakt, že Vám ponúka možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. Klimatizácia a biokrb v byte sú takisto pridanou hodnotou.

Kúpu je možné financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. V cene nehnuteľnosti je zahrnuté okrem kvalitného právneho servisu, poplatkov u notára a na katastri (elektronický vklad), aj naše hypotekárne poradenstvo – zabezpečíme pre Vás najvýhodnejší úver na financovanie kúpy nehnuteľnosti. To všetko vo vlastnej réžii na základe licencie na finančné sprostredkovanie v oblasti úverov s dlhoročnou praxou (finančný agent NBS a člen siete sprostredkovateľov spoločnosti INSIA) a osobnej spolupráce s pobočkami bánk v Pezinku.

Naše viac ako 25-ročné skúsenosti na realitnom trhu v Pezinku Vám určite prinesú kvalitné služby. Veríme, že ich oceníte podobne ako títo klienti v našom krátkom prezentačnom videu: https://youtu.be/pETfziLrH6M

--------------------------
© Fotografie, videá a text sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie TOREA reality, s.r.o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a realitná kancelária nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť. V prípade väčšieho počtu záujemcov si majiteľ vyhradzuje právo uprednostniť najvýhodnejšiu ponuku.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Pezinku na ulici Svätoplukova 33

Rozloha je o 9 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Pezinku. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 12 dvojizbových bytov v Pezinku. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421902.., uveďte číslo ponuky ZR-70...

Kontaktujte

Natália Podstrelencová

TOREA reality, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

TOREA reality, s.r.o.

M. R. Štefánika 33 (vchod z Farskej ul.), Pezinok 902 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha48.4 m²
Úžitková plocha47.08 m²
Poschodie6
Počet poschodí8
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusrezervované
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-705654 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.