3-izbový byt 73m2 blízko lesa so záhradou | Uhrovec-Látkovce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bánovce nad Bebravou
Lokalita.: Uhrovec
73 m²
2
3
áno
nie
nie
nie
predaj - 3-izbový byt
75.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4415x zobrazená v zozname / 316x zobrazená detailne / 184x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj 3-izbový byt o rozlohe 73m2 v obci Uhrovec-Látkovce vzdialené asi 11km od mesta Bánovce nad Bebravou. Byt sa nachádza na 2. poschodí z 2 v tehlovej bytovke z roku 1972 bez výťahu. K bytu patria aj 2 pivnice, každá o rozlohe cca 10m2 a záhrada, na ktorej je postavená garáž z OSB dosiek. Bytovka z roku 1972 je napojená na všetky IS okrem plynu. Ohrev vody je riešený elektrickým bojlerom a kúrenie v celom byte je riešené formou krbu.

Dispozícia:


Dispozične pozostáva z dlhej chodby, z ktorej sa dostanete do kuchyne so špajzou, detskej izby, obývacej izby s lodžiou, z ktorej sa dostanete do spálne, do samostatného WC a kúpeľne s vaňou v atypickom rozmere. Spálňa aj detská izba majú medzi sebou ešte priechodné dvere, ktoré oceníte najmä pri menších deťom, ktoré chcete mať stále pod dohľadom. Veľkou výhodou je krb v obývacej izbe, ktorý dodá zimným večerom príjemnú atmosféru.

Výhody:


Bytovka je posadená vo veľmi tichom a príjemnom prostredí blízko lesa. Vedie k nej nová asfaltová cesta až ku vchodu. Parkovať môžete pred bytovkou alebo máte k dispozícií vlastnú garáž so záhradou, ktorá je ohraničená plotom. Ideálne pre rodiny s deťmi, ktorí milujú svoj vlastný priestor s výhodami bytového domu.

Okolie:


Komplet občianska vybavenosť sa nachádza len 11minút autom v Bánovciach nad Bebravou. Na začiatku dediny Látkovce sa nachádza autobusová zástavka, ktorá ma spoj priamo do BnB.

Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať. :)

Cena domu je 75 000,-€


Viac fotiek na: www.radoreality.sk

Bc. Natália Príbelová


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.



Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha73 m²
Poschodie2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Plynnie
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Výťahnie
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zateplený objektnie
Klimatizácianie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky