3 izbový RD v pôvodnom stave na predaj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Galanta
predaj - Rodinný dom
88.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3234x zobrazená v zozname / 324x zobrazená detailne / 324x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom, ktorý sa nachádza na pozemku o veľkosti 830 m2. Dom o rozlohe 110 m2 je v pôvodnom stave a nachádza sa v výbornej lokalite.
Dispozičné riešenie : 3 samostatne izby, veranda, kuchyňa, špajza a kúpeľňa. V dome su vsetky inzinierske siete, voda, elektrika a plynové ústredné kúrenie.
Na dvore sa nachádza drevená prístavba na odkladanie náradia a garáž. Príďte na nezáväznú obhliadku a dozviete sa viac.
Obec Kajal má kompletnú občiansku vybavenosť a nachádza sa v tesnej blízkosti okresného mesta Galanta.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Galante

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 16 rodinných domov v Galante. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421908.., uveďte číslo ponuky ZR-13...

Podrobné informácie

Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300046389 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.