3 -izbový rodinný dom, Maďarsko

Štát.: Maďarsko
Mesto.: Encs
Lokalita.: Forró
95 m²
1800 m²
neuvedené
3
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
47.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

13791x zobrazená v zozname / 1828x zobrazená detailne / 193x zobrazená detailne tento mesiac

BROKER - REAL realitná kancelária ponúka na predaj 3 - izbový Rodinný dom v obci Forró- Maďarsko. Hlavnú stavbu tvorí 1 podlažný rodinný dom čiastočne podpivničený, vhodný na celoročné bývanie. Prístup na rovinatý oplotený pozemok v tvare obdĺžnika je kovovou bránou z asfaltovej komunikácie. Pozemok je oplotený, delený na časť predzáhradka, dvor predný, dvor zadný a veľká zatrávnená záhrada s ovocnými stromami a krovinami.
Lokalita: V obci žije 2500 obyvateľov, je situovaná v tichom prostredí na rovinatom teréne. Obec je vzdialená 4 km od mesta Encs s priamym výjazdom na diaľnicu do Košíc.
Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke...broker-real.sk : ID- 902
Zverejnené údaje v texte sú na základe informácií od vlastníka nehnuteľnosti.

Plochy: Pozemok 1800 m2, úžitková plocha 95 m2
Technický popis: Konštrukcia objektu: MURIVO - nepálená tehla. STROPY- drevené hranoly podbité doskami - omietnuté. PODLAHY - dlažba, plávajúca podlaha. OMIETKY - fasádna omietka - brizolit, vnútorné: klasická omietka. OKNÁ - plastové izolačné 2 - sklo s vonkajšími žalúziami. DVERE - exteriérové drevené, interiérové drevené. STRECHA - valbová pokrytá pálenou škridľou na drevenom krove. ELEKTRICKÁ Prípojka- zavedená do domu vzduchom. KANALIZÁCIA - obecná v dome. KÚRENIE - plynové gamatky. VODA je z obecného vodovodu, ohrev teplej vody elektrickým bojlerom.
Vstup do domu : menšia hala s jedálenskou časťou, vľavo dve nepriechodné Izby, vpravo Kuchyňa, Kúpeľňa s vaňou a WC, tretia Izba v stave vymaľovať a uložiť podlahovú krytinu.
Podkrovie : využívané na povalu.
Celkový stav nehnuteľnosti: veľmi dobrý technický stav, potreba dokončenia podlahy v tretej izbe.
Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa poplatky: kúpna zmluva a overenie, zavkladovanie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvného právnika na Slovensku a v Maďarsku, odovzdanie a prepis energií u dodávateľov. Ak neovládate reč slovom a písmom, zabezpečíme Vám oficiálne tlmočenie pred úradmi.
Ceny nehnuteľností sa môžu meniť v súvislosti so zmenou kurzu v danom čase.
Ďalšie informácie obdržíte v našej kancelárii, termín osobného stretnutia a obhliadky si dohodnite na zákazníckej linke: + .
Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

47.500,- €
Cena nehnuteľnosti 23.000,- € 173.400,- €
1800 m²
Rozloha pozemku 550 m² 2700 m²
95 m²
Zastavaná plocha 83 m² 360 m²
1800 m²
Celková rozloha 850 m² 2700 m²
95 m²
Úžitková plocha 80 m² 300 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1800 m²
Zastavaná plocha95 m²
Celková rozloha1800 m²
Úžitková plocha95 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Parkovanieáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-902 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.