5 izbový rodinný dom s dvojgarážou v súkromej ulici

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Dunajská Lužná
Ulica.: Šalviová
224 m²
predaj - Rodinný dom
370.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2510x zobrazená v zozname / 249x zobrazená detailne / 25x zobrazená detailne tento mesiac

B10 realitné centrum Vám exkluzívne ponúka na predaj 5 izbový, samostatne stojaci, rodinný nachádzajúci sa v obci Dunajská Lužná, na skok od Bratislavy.

Tento dom, postavený z kvalitných materiálov, ponúka mnoho predností, ktoré určite splnia Vaše predstavy o ideálnom bývaní.





Lokalita: Dom sa nachádza v pokojnej, tichej a bezpečnej lokalite s vysokou mierou súkromia. Okolitá atmosféra zabezpečuje príjemné a nerušené bývanie, ideálne pre rodiny hľadajúce oddych od mestského ruchu.





Zoznámte sa s hlavnými prednosťami tohto domu:







Súkromie, bezpečnosť a ticho: Dom sa nachádza na súkromnej ulici so súkromnou cestou kde je dokopy 5 domov čo zaručuje naozaj vysokú mieru súkromia.

Príjemné susedstvo: Malý počet domov na súkromnej ulici zabezpečuje priateľskú a príjemnú komunitu.

Ničím nerušený výhľad: Za domom sa nachádza záhrada, ktorá má výhľad do ovocného sadu a vy si môžete užívať ničím a nikým nerušený pokoj pri rannej káve na terase.

Veľkosť pozemku: Rozľahlý pozemok, ktorý poskytuje dostatok priestoru pre záhradu, detské ihrisko či relaxačnú zónu.

Veľká dvojgaráž: Priestranná garáž pre dve autá s dostatkom úložného priestoru v podkroví.

Krb s výduchmi do izieb: Ušetrí náklady a ešte k tomu navodí príjemnú atmosféru.

Slnečná orientácia: Dom a pozemok sú ideálne orientované, čo zaručuje dostatok denného svetla počas celého dňa.

Plne klimatizované podkrovie



Jedinečná otvorená denná časť s výstupom na terasu a záhradu

Veľkorysé rozmery jednotlivých miestností zaručujú komfort a pohodlie pre celú rodinu.

Nadčasová stavba s perfektným dispozičným riešením

Zobytnený suterén: Ponúka široké možnosti využitia, ako je posilňovňa, herňa pre deti alebo ďalší odkladací priestor.

Množstvo úložného priestoru



Všetky inžinierske siete priamo na pozemku vrátane studne slúžiacej na polievanie záhrady.





Rozloha pozemku: 642m2



Zastavaná plocha: 115m2

Úžitková plocha domu:



Prízemie: 92,20m2 /Poschodie: 86,90m2/ Suterén: 44,70m2

Spolu: 223,80m2



Zastavaná plocha: Dvojgaráž: 44m2, ÚP: 36m2

Rok kolaudácie: 2005











Po dispozičnej stránke je dom veľmi prakticky vyriešený:

Pri vstupe do domu sa ocitneme v predsieni, ktorá ponúka odkladací priestor na odloženie topánok a kabátov. Po ľavej strane nájdeme kúpeľňu č.1 slúžiacu ako hosťovskú so sprchovým kútom, bidetom a toaletou. Ďalej pokračujeme do pracovne z ktorej je prístup rovno na terasu ako aj záhrady.

Smerom z predsiene prechádzame do dennej časti, vzdušnej a priestrannej obývacej miestnosti, ktorá tvorí jeden celok s otvorenou kuchyňou a jedálenskou časťou. Srdcom tejto miestnosti je krb, ktorého prítomnosť Vám spríjemní dlhé zimné večery a navodí romantickú atmosféru. Z dennej časti je priamy vstup na terasu a do záhrady.

Schodiskom sa dostaneme do suterénu, ktorý je zobytnený a pozostáva z odkladacej časti, veľkej miestnosti, ktorá môže slúžiť ako telocvičňa alebo ďalší obytný priestor a technická miestnosť.

Prechádzame smerom po schodoch do obytného podkrovia, kde nájdeme 3 nepriechodné izby a vstup do podkrovnej časti. Pričom hlavná spálňa disponuje kúpeľňou č. 2 s dvoj-umývadlom a WC, šatníkom a výstupom na terasu a druhá spálňa má výstup na balkón. Obe sú s výhľadom do záhrady. Na poschodí nájdeme ďalšiu kúpeľňu č. 3 s rohovou vaňou, bidetom, toaletou a dvoj-umývadlom.





O lokalite:







Ideálne napojenie na diaľničný obchvat: Bratislava je dostupná autom za približne 15 minút v každom čase.Výborná dostupnosť verejnej dopravy: Zastávka autobusov do Bratislavy (A.S. Nivy) je približne 10 min. od domu, s pravidelným spojom každú pol hodinu počas pracovného týždňa.Blízkosť občianskej vybavenosti: V pešej vzdialenosti sú potraviny, reštaurácia, detské ihrisko, škôlka, základná škola (15 min. pešej chôdze). Okrem toho, v blízkosti sa nachádzajú aj ďalšie dôležité zariadenia ako pošta, lekáreň, zdravotné stredisko, zubár, nákupná pasáž, detské centrum, tenisové kurty a mnoho ďalších.Rekreačné možnosti: neďaleko nájdeme obľúbené prírodné jazerá Nové Košariská alebo X-Bionic Sphere vzdialený len 12 min. autom.V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 119074



Cena: 370 000.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha224 m²
Statusaktívne