5i RODINNÝ DOM pri LESE na 50á POZEMKU

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Marianka
Ulica.: Borinská
295 m²
4877 m²
predaj - Rodinný dom
799.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

12032x zobrazená v zozname / 595x zobrazená detailne / 388x zobrazená detailne tento mesiac

Presná výška kúpnej ceny bude určená po komunikácii s realitným maklérom.

Hľadáte rodinné bývanie v priamom kontakte s prírodou? Potom vás táto ponuka určite osloví. B10 Vám ponúka na predaj Rodinný dom na rozľahlom pozemku s výmerou takmer 50á susediaci s lesmi Malých Karpát.

Tento 5i trojpodlažný rodinný dom postavený z tehly Porotherm (400mm) bol skolaudovaný v roku 2005. Úžitková plocha domu je 295m2, z čoho 247m2 predstavuje podlahovú plochu v interiéri, 28,65m2 je plocha terasy a balkónov a 19,5m2 prístrešok za domom, ktorý je súčasťou domu.

Dispozične byt pozostáva z 3 podlaží:



Suterén je tvorený 2 miestnosťami: garážou pre 2 autá, kotolňou/skladom a úložným priestorom pod schodiskom.

Na prvom nadzemnom podlaží je vstupná predsieň, za ňou schodisková hala, z ktorej sa dostávame do obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálenskou časťou (37,8m2). Nachádza sa tu tiež priestranná spálňa (17,45m2), kúpeľňa s toaletou (8,95m2) a komora za kuchyňou (4,45m2).

Po vystúpení na druhé nadzemné podlažie je k dispozícii schodisková hala, ktorá poskytuje dostatok priestoru pre vytvorenie hracieho kútika pre deti, prípadne na relax pri čítaní kníh. Z nej sú následne k dispozícii 3 spálne (16, 17 a 33,5m2), z ktorých najväčšia disponuje vlastnou kúpeľňou. Z tej je tiež východ na balkón. Druhý balkón je prístupný zo zvyšných 2 spální. Ďalej je k dispozícii kúpeľňa s rohovou vaňou a dvojumývadlom a oddelená toaleta. Budúci majitelia určite ocenia priestranný šatník.

POZEMOK (4877m2) je situovaný v absolútne pokojnej okrajovej časti Marianky a má mierne svahovitý charakter. Svah je otočený na slnečnú južnú stranu a je tak predurčený na založenie vlastného vinohradu, ovocného sadu, či výbehu pre kone. Na pozemku je nainštalovaná „malá FOTOVOLTAICKÁ elektráreň“ – 2 solárne bloky, ktorá je vo vlastníctve majiteľa domu. Vyprodukovaná elektrická energia je predávaná do siete, dom funguje nezávisle od nej. Vysporiadanie vlastníckych pomerov k „elektrárni“ je predmetom samostatnej dohody. Veľkorysá výmera pozemku poskytuje možnosť výstavby ďalšieho rodinného domu. Pozemok zo severnej strany je na hranici katastra obce Marianka a susedí tak priamo s lesmi Malých Karpát, do ktorých sa možno dostať cez bráničku. Na pozemku je menší bazén a prístrešok určený na parkovanie pre 2 autá, skladovanie dreva, a má aj časť slúžiacu ako koterec pre psa.

Technické parametre:



Materiál: tehla Porotherm (400mm)

Zateplenie: polystyrén



Strecha: drevený krov so strešnou krytinou Bramac

Kúrenie a ohrev teplej vody: elektrický kotol 24kW – radiátory v celom dome okrem kuchyne s obývačkou, kde je kúrenie podlahové

Krb: murovaný krb v obývacej izbe, z ktorého sú spravené prieduchy – dom je tak možné vykurovať aj palivovým drevom

Okná: drevené 2-sklo NITTERMPLUS + strešné okná VELUX

Studňa: kopaná 24m s priemerom 1m – pitná voda vysokej kvality – pravidelne rozborovaná

Žumpa: 18m3



Voda a kanalizácia: v tejto lokalite je v štádiu riešenia a v dohľadnej dobe bude možné napojiť sa na vodovod a kanalizáciu

TV a internet – optika Telekom



Centrálny vysávač v celom dome – zberná nádoba v garáži

Lokalita: práve lokalita je tým, čo robí túto ponuku absolútne výnimočnou a do veľkej miery limitovanou. Situovanie na hranici lesa - chráneného krajného územia – je niečím, čo sa na trhu vyskytne skutočne veľmi raritne. Marianka je vyhľadávanou obcou vďaka dobrej dostupnosti do Bratislavy či už po diaľnici alebo využitím hromadnej dopravy. V rámci občianskej vybavenosti je k dispozícii škola, škôlka, viaceré reštaurácie, pohostinstvá, kaviarne, pošta, či blízkosť obchodného centra Bory Mall (14min. autom). Marianka narastá na atraktivite aj vďaka novootvorenej nemocnici Bory. Centrum Marianky je vzdialené od domu len 750m.

TIP makléra: nehnuteľnosť, ktorá nie je určená pre každého. Osloví predovšetkým niekoho, kto hľadá absolútny pokoj v spojení s prírodou a dostatkom životného priestoru, či už v rámci domu alebo pozemku samotného, pri súčasnom zachovaní dobrej dostupnosti do hlavného mesta.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 114620



Cena: 799 999.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Marianke na ulici Borinská

Inzerovaný rodinný dom na ulici Borinská v Marianke v cene 799.999,- € je o 19.432 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Marianke. Rozloha je o 66 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Marianke. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 rodinných domov v Marianke. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421949.., uveďte číslo ponuky ZR-11...

Pozícia realitnej ponuky

799.999,- €
Cena nehnuteľnosti 50.000,- € 799.999,- €
4877 m²
Rozloha pozemku 75 m² 4877 m²
295 m²
Úžitková plocha 1 m² 400 m²

Kontaktujte

Matej Kubš

Matej Kubš

+421949.. zobraziť +421949833900

B10 Slovensko, a.s.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

B10 Slovensko, a.s.

Sad na Studničkách 2E, Žilina 01001

0949.. zobraziť 0949833900 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku4877 m²
Úžitková plocha295 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-114620 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.