Apartmán v apartmánovom dome MAJAMI v areáli termálneho kúpaliska Pati

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Komárno
50 m²
predaj - Garsónka
48.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2141x zobrazená v zozname / 208x zobrazená detailne / 208x zobrazená detailne tento mesiac

Tento priestranný apartmán sa nachádza v jednoposchodovom apartmánovom dome Majami len pár metrov od vstupu do termálneho kúpaliska a wellness centra Patince.

Apartmán o rozlohe cca 50 m2 pozostáva z jednej veľkej otvorenej miestnosti, kam vstupujeme cez zastrešenú terasku. Hneď pri vstupe napravo sa nachádza sedacia súprava s televíziou tzv. obývačka , za ktorou je závesom oddelená spálňa . Vedľa ktorej je uzavretá miestnosť s kúpeľňou, ktorá je vybavená sprchovým kútom, umývadlom a WC. Na ľavej strane miestnosti sa nachádza jedálenský kút, vedľa ktorého je kuchynská linka.

V apartmáne je zavedená elektrina, voda z obecného vodovodu a odpady sú odvádzané kanalizáciou.
Kúrenie je možné elektrickými konvektormi. Posledná rekonštrukcia bola v roku 2014.

Apartmán sa predáva komplet zariadený.



Vstup na letné kúpalisko a k bufetom sa nachádza len pár metrov od apartmánu. Na kúpalisku nájdete 4 bazény, tobogány a beachbar. Susedný Wellness Hotel Patince ponúka možnosť rekreácie aj počas zimných mesiacov, keďže disponuje krytým bazénom, vírivkou a bohatým saunovým svetom. Je možné tu zrelaxovať na masážach alebo využiť rôzne liečivé procedúry.
V areály fungujú počas letnej sezóny aj reštaurácie, bary a obchod s potravinami.

Len 2 km od areálu sa nachádza prístav Marina a medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6. Rozsiahle štrkové pláže, nekonečné rady viníc a zapadajúce Slnko nad hladinou Dunaja sú len malou ochutnávkou krásy regiónu Podunajska. Nesmiem zabudnúť pripomenúť historické mestá ako sú Komárno alebo Ostrihom s hraničnými priechodmi do Maďarska a neďaleké najjužnejšie slovenské pohorie Burdov.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha50 m²
Statusaktívne