Atraktívny rodinný dom na predaj, Veľký Šariš - Kanaš, top lokalita

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Veľký Šariš
Ulica.: Bažantia
125 m²
944 m²
1
3
áno
studňa a vodovod
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom
269.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

16031x zobrazená v zozname / 719x zobrazená detailne / 364x zobrazená detailne tento mesiac

Atraktívny rodinný dom sa nachádza v meste Veľký Šariš, mestskej časti Kanaš, ktorá susedí s krajským mestom Prešov. Obidve mestá poskytujú komplexnú infraštruktúru, občiansku vybavenosť a služby. V bezprostrednom okolí je nádherná príroda, pričom ide o mimoriadne tichú a pokojnú lokalitu.
Na pomerne veľkom pozemku okrem domu nájdeme spevnené plochy zo zámkovej dlažby, chodníky, terasu, garáž, prístrešok pre dva osobné automobily, studňu a okrasnú výsadbu.
Samotný dom je postavený z tehál. Ide o jednopodlažnú, čiastočne podpivničenú stavbu (bungalov), ktorá je kompletne zateplená, na väzníkovej streche je lakoplastovaná plechová krytina, okná sú plastové.
V suteréne sa nachádza technická miestnosť, resp. kotolňa a pivnica. Vykurovanie je ústredné (elektrické) prostredníctvom radiátorov v kombinácii s krbovými kachľami na drevo. Na nadzemnom podlaží je vstupná chodba, obývacia izba s jedálenskou časťou, dve spálne, kúpeľňa, toaleta, komora a terasa, na ktorú sa vychádza z obývacej izby.
Dom sa predáva kompletne zariadený, so všetkými spotrebičmi a vybavením, pripravený na okamžité nasťahovanie. Stavba bola kolaudovaná v roku 2011, ale užívaná bola až od 5/2020, preto je v kondícii novostavby. Autobusová zastávka MHD (linka č. 14) je vo vzdialenosti cca 5 minút pešej chôdze od domu.

Benefity:


- Mimoriadne žiadaná lokalita na bývanie = dobrá investícia
- Nádherné prostredie na okraji lesa = zdravý životný štýl
- Nízke prevádzkové náklady (energie a miestne dane) = úspora
- Priestranný pozemok (10 árov) = pocit slobody
- Kvalitné dopravné napojenie lokality = šetrenie časom

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku944 m²
Zastavaná plocha134 m²
Úžitková plocha125 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné – kombinované
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Oknáplastové
Terénmierny svah

Vaše hodnotenie ponuky