BABONY TRE I Priestranný rodinný dom v centre Banskej Bystrici

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Banská Bystrica
Ulica.: Astrová
150 m²
3
8
áno - 2 autá
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom
499.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7663x zobrazená v zozname / 617x zobrazená detailne / 367x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj ponúkame veľkometrážny rodinný dom v Banskej Bystrici, pozostavajúci z ôsmych samostatných izieb , niekoľko kúpeľní, dvojgaráže a záhradou.

Rodinný dom:



Dominantou tohto rodinného domu je jeho rozdelenie na niekolko podlaží, čo zabezpečuje maximálne sukromie pre obyvateľov domu a možnosť v budúcnosti rozdeliť ho ako dvojgeneračný dom. Spodné poschodie tvorí vchod, hosťovská izba, dvojgaráž, pivnice a technická miestnosť. Prvé podlažie je osadené ovývacou izbou, priestrannou kuchyňou, kúpelňou, samostatnou toaletou a samozrejme aj výstupom na záhradu. Zvyšné podlažia tvoria kúpeľne a izby.

Celý rodinný dom je plne zariadený a pripravený na bývanie, pričom k domu prislúcha záhrada pre letné grilovanie alebo oddych v súkromí.Pred rodinným domom je možné zaparkovať ďaľšie osobné auta.

Lokalita:



Lokalita je známa výbornou občianskou vybavenosťou - potraviny, lekáreň, kavierne, reštaurácie, banka, pošta a mnoho ďalších služieb. V pešej vzdialenosti sa nachádza tanečná škola Dancehouse. V rámci lokality je nutnosť spomenuť aj zeleň.


Cena: 525.000,00 Eur mesačne ( konečná cena, zahŕňa cely proces a servis prenájmu nehnuteľnosti)

Na vyžiadanie klienta zašleme videoobhliadku, prípadne bližšie informácie a fotografie, o ktoré budete mať záujem. Rovnako v prípade Vášho dopytu Vám zašleme presnú kalkuláciu/ ponuku z hypotekárnej banky a zabezpečíme celý proces.

O kompletné profesionálne služby vrátane sprocesovania/ spracovania kúpy nehnuteľnosti a samozrejme aj zabezpečenia financovania kúpy nehnuteľnosti sa stará kancelária Babony TRE. Prípravu nehnuteľnosti na fotenie, fotografa, grafika či homestaging zabezpečuje rovnako naša kancelária.

Tešíme sa na Vás. Team TopRealEstate Babony. „

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Banskej Bystrici na ulici Astrová

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 rodinných domov v Banskej Bystrici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-79...

Pozícia realitnej ponuky

499.000,- €
Cena nehnuteľnosti 62.000,- € 550.000,- €
150 m²
Zastavaná plocha 71 m² 479 m²
300 m²
Celková rozloha 65 m² 946 m²

Podrobné informácie

Zastavaná plocha150 m²
Celková rozloha300 m²
Počet poschodí3
Počet izieb8
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné
Garážáno - 2 autá
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Káblová televíziaáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-797180 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny