Byt 1+1 sídl. Tarča Spišská Nová Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
Ulica.: Gaštanová
40 m²
predaj - 1-izbový byt
85.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3006x zobrazená v zozname / 314x zobrazená detailne / 314x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8356 - Ponúkame NA PREDAJ KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ 1-IZBOVÝ BYT nachádzajúci sa na sídl. Tarča, v Spišskej Novej Vsi. Nehnuteľnosť o celkovej výmere 40 m2 pozostáva z chodby, kuchyne, jednej obytnej miestnosti, kúpeľne so sprchovacím kútom a samostatného WC. Byt sa nachádza na 2 poschodí.

Byt je KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ - má plastové okná so žalúziami, plávajúcu podlahu, dlažbu v kúpeľni, škrabané nové omietky, sadrokartónový strop s bodovými svetlami v izbe, nová elektroinštalácia, nové rozvody vody, v kúpelni sprchovací kút, umývadlo so skrinkou. V cene je kuchynská linka, elektrická rúra, elektrická varná doska, digestor, nové plynové gamatky, vstavaná skriňa v chodbe, interiérové dvere budú dohončené, vchodové dvere sú bezpečnostné. Byt je orientovaný na juhozápad.

Bytový dom je zatepelný, nový výťah, znončeky. Bytový dom má energetický certifikát triedy B. K bytu prislúcha 1 pivnica.

V bezprostrednej blízkosti je kompletná občianska vybavenosť - materská škola, základná škola, zdravotné stredisko, nákupné stredisko, pošta, MHD.

BYT JE VHODNÝ NA VLASTNÉ POKOJNÉ BÝVANIE PRE JEDNU OSOBU ALEBO AJ AKO INVESTIČNÝ BYT PRE ĎALŠÍ PRENÁJOM.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Spišskej Novej Vsi na ulici Gaštanová

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Gaštanová v Spišskej Novej Vsi v cene 85.000,- € je o 11.516 € drahší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Spišskej Novej Vsi. Rozloha je o 2 metre väčšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Spišskej Novej Vsi. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 jednoizbových bytov v Spišskej Novej Vsi. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421907.., uveďte číslo ponuky ZR-83...

Pozícia realitnej ponuky

85.000,- €
Cena nehnuteľnosti 36.500,- € 85.000,- €
40 m²
Úžitková plocha 35 m² 42.86 m²

Podrobné informácie

Zastavaná plocha40 m²
Úžitková plocha40 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8399 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.