Znížená cena - 4 izbový byt, Zvolen, 73m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolen
73 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - 4-izbový byt
Cena v RK Cena dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

54225x zobrazená v zozname / 4020x zobrazená detailne / 242x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality Vám predstavuje 4 izbový byt v mestskej časti Západ vo Zvolene. Byt má rozlohu 73,48m2. Poskytuje 4 samostatné izby, veľkú vstupnú halu, kuchyňu a samostatnú kúpeľňu a toaletu. Balkón tento byt neposkytuje. Kúpeľňa a toaleta je v pôvodnom (umakartovom) jadre. K bytu prislúcha štandardná pivnica. V rámci čiastočnej rekonštrukcie boli spravené plávajúce podlahy a osadené plastové okná. Byt sa nachádza na druhom poschodí z ôsmich. Bytový dom je zateplený. Energetický certifikát nebol predložený. Pre viac informácií k tomu tejto nehnuteľnosti resp. obhliadku si môžete dohodnúť už dnes na t.č. , prípadne mailom na Aj Vám rád pomôžem s bezstarostnou kúpou alebo predajom nehnuteľností VŽDY a ZDARMA s PRODUKCIOU /video, 3D, dron/.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu vo Zvolene

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 štvorizbových bytov vo Zvolene. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-46...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku73 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-46794 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.