CENTRUM Trenčína - JEDINEČNÁ PONUKA rodinnej vily s nádherným slnečným

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
400 m²
820 m²
predaj - Vila
860.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6111x zobrazená v zozname / 532x zobrazená detailne / 323x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj elegantne zariadenú RODINNÚ VILU, ktorá je umiestnená na atraktívnom slnečnom pozemku o výmere ideálnych 820m2 v lukratívnej časti Trenčína.

Vila v posledných rokoch prechádzala postupnou rekonštrukciou a to:

-Nová strecha, podlahy, znižované stropy, stierky, nová kúpeľňa, nová kuchyňa a mnoho ďalšieho. Dátum poslednej rekonštrukcie je z roku 2018 kedy bola robená vonkajšia terasa spolu s elektrickou pergolou.

-Na výber máme z 3 možností vykurovania: podlahové, plynové a mramorovým krbom na tuhé palivo, ktoré dokáže vykúriť celý objekt. Bezpečnosť je na prvom mieste a preto je súčasťou nehnuteľnosti alarm napojený na SBS službu. Videovrátnik na každom podlaží je samozrejmosťou.

Je kompletne zateplená a múry s vnútornými priečkami vybudované z kvalitnej tehly. Táto rodinná vila Vás očarí aj svojou veľkorysou úžitkovou plochou až 400m2.

RODINNÁ VILA PONÚKA SKVELÉ DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:

PRÍZEMIE: priestranná obývacia časť prepojená s veľkou otvorenou kuchyňou. Priestor pôsobí veľmi otvoreným a príjemným dojmom. Nachádza sa tu taktiež technická miestnosť, izba, šatník, veľká kúpeľňa a samostatné WC

1.NADZEMNÉ PODLAŽIE: ako prvé nás privíta priestranná vstupná hala s výstupom na terasu. Po ľavej strane sa nachádzajú dve útulné spálne. Po pravej strane nájdeme technickú miestnosť, z ktorej sa dostaneme do garáže, kúpeľňu a šatník. Podkrovie disponuje jednou kúpeľnou a dvoma veľkorysými spálňami s fenomenálnym výhľadom na Trenčín a okolitú prírodu.

NADŠTANDARDNÝ EXTERIÉR:



Veľkým plusom exteriéru je krytá terasa, ktorá poskytuje priestor na prežitie príjemných rodinných chvíľ spolu s výhľadom na zapadajúce slnko. Výhodou sú tak isto dve garáže do ktorých sa pohodlne zmestia tri autá.

Odporúčanie makléra:



Táto skutočne unikátna nehnuteľnosť je ako stvorená pre ľudí ktorý túžia po nadštandardnom bývaní s maximálnym súkromím v bezprostrednej blízkosti centra mesta. Odporúčam vidieť.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 117478



Cena: 860 000.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja vily v Trenčíne

Inzerovaný vilu v Trenčíne v cene 860.000,- € má priemernú cenu vily v Trenčíne. Rozloha má priemernú rozlohu vily v Trenčíne.

Kontaktujte

Marek Podhorský

Marek Podhorský

+421949.. zobraziť +421949833900

B10 Slovensko, a.s.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

B10 Slovensko, a.s.

Sad na Studničkách 2E, Žilina 01001

0949.. zobraziť 0949833900 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku820 m²
Úžitková plocha400 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-117478 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.